DIETA RAPIDA DE PRIMAVARA

Asteptand vremuri mai calde, va propun astazi un regim alimentar numai bun pentru a ne pregati de plaja


Calendaristic a venit primavara si odata cu ea, dam jos hainele groase si aglomeratia de textile ce ne ascundeau diversele stocuri de grasimi amplasate de fiecare data in cele mai nepotrivie parti ale corpului.

Pe langa acest aspect pur estetic, mai intervine si aspectul practic ori economic. Odata cu schimbarea garderobei de iarna, constatam ca nu ne mai vin rochiile din anii trecuti, astfel ca panica ne determina sa luam diverse masuri, unele nu tocmai placute pentru sanatate.


Daca v-ati linistit deja, adica ati intrat intr-o stare favorabila pentru a urma o dieta, in mod corespunzator, noi va propunem astazi un regim de cca 2-3 saptamani, cat sa dati jos cateva kilograme, pentru a intra in rochiile de vara de anul trecut. Acest lucru este valabil doar pentru cei care nu au inceput inca sa-si schimbe garderoba si odata cu ea sa treaca la o masura mai mare. Va mai spun inca o data, desi am mai repetat in timp, pana la urma fiecare dintre noi isi stie greutatea la care se simte cel mai bine, fara a-si supune corpul la diverse cazne nenecesare.

Iata, deci, ce trebuie sa faci pentru a slabi pana in 5 kilograme, intr-un interval relativ scurt de timp.

In primul rand, trebuie sa treci la un regim alimentar controlat din care sa nu-ti lipseasca in fiecare zi consumul de apa plata cu lamaie. In fine, haideti sa vedem exact care ar fi structura unei asemenea diete.

Dimineata: un pahar de apa plata cu zeama de la un sfert de lamaie, alaturi de 2 felii de paine de secara prajite. Consuma zilnic dimineata 200 ml lapte de soia ori iaurturi, cu graisme mai mica de 2%.

Pranz: carne de peste ( cu cat mai gras cu atat mai bun, caci are Omega-3) ori carne (pui, curcan, vitel), fiarta ori fripta, alaturi de o mare salata lipsita de rosii. In salata adaugati cativa stropi de zeama de lamaie si 2 lingurite de ulei de floarea soarelui (exclus cel de masline).

Cina: fructe de orice fel, cu exceptia: strugurilor, bananelor, avocado, fructe uscate, fructe confiate.

Bea apa plata peste zi (nu cu lamaie, simpla), minim 2 litri.

Spor la dieta!
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

SCAPA DE BALONARE CU PIERSICI SI PRUNE