CURA DE SLABIRE CU EXTRACT DIN ARDEI ROSU

Una din cele mai bune metode de slabire este cea bazata pe capsulele realizate pe baza extractului din ardei iute


Proprietatile ardeiului iute se cunosc de ceva vreme, nu este o noutate ca extraxctul de ardei iute este util atat in slabire, dar si in remedierea pielii afectate de celulita.

Cremele anticelulitice realizate pe baza extractului de ardei iute sunt benefice si meritul lor este deja recunoscut, nu spunem nicio noutate.

In privinta utilitatii ardeiului rosu in slabire, exista deja studii ce au demonostrat acest adevar, exista experimente in urma carora s-a dovedit cat de bine stimuleaza arderile acest extract de ardei iute.


Ca mai toate produsele recente de slabit, si despre capsulele cu ardei rosu "s-a ocupat" in a-l face celebru, tot renumitul doctor OZ. Acesta spune despre aest produse de slabire "Ardeiul iute rosu este excelent in arderea grasimilor! Chiar si o cantitate mica stimuleaza arderile la fel ca o jumatate de ora de alergare!".

Cura de slabire cu ardei rosu

Alaturi de taratele de ovaz si de ceaiul verde, dr. Oz a alaturat ca foarte util in slabire si ardeiul iute. Dr. Oz a spus despre ardeiul rosu ca este foarte util in pierderea kilogramelor, regland apetitul si stimuland arderile.

Proprietatile pe care ardeiul rosu le activeaza in slabire sunt datorate unei componente numite capsaicina, o substanta ce s-a demonostrat stiintific ca accelereaza arderile cu peste 40%. Continutul de capsaicina din ardeiul rosu ajuta corpul sa arda grasimile si sa le elimine, regland totodata pofta de mancare.

Cu toate ca este foarte bun in slabire, ardeiul rosu creaza probleme la nivelul stomactului, nu toata lumea fiind incantata de propeitatile lui incontestabile. Capsulele ce concentreaza pulberea de ardei rosu, deci, cele care au un continut ridicat in capsaicina, nu irita deloc stomacul, datrita tehnologie inovatoare cu care sunt realizate aceste capsule. O capsula arde pana la 278 de calorii.

Produsul Chili Fast Slim, cel pe care vi-l recomandam astazi este foarte util in slabire, avand un continut ridicat in capsaicina, capsula fiin realizata astfel incat sa va protejeze stomacul.

Pretul curei de slabire cu Chili Fast Slim:

- pentru o cura de 7 zile cu Chili Fast Slim, veti primi un flacon cu 21 de capsule, la pretul de 69,90 lei;

- pentru o cura de 15 zile cu Chili Fast Slim, adica pentru o slabire de pana la 10 Kg, veti primi un flacon cu 45 de capsule, la pretul de 119,90 lei;

- pentru o slabire pana la 15 Kg, deci pentru o cura de 30 de zile cu Chili Fast Slim, veti primi 2 flacoane cu 45 de capsule fiecare, la pretul de doar 199 lei;

- pentru o cura de 60 de zile, deci un obiectiv de slabire de pana la 25 de Kg, veti primi 4 flacoane a cate 45 de capsule fiecare, la pretul de 299 lei;

- pentru un obiectiv de peste 25 de Kg, veti primi 8 flacoane a cate 45 de caspule fiecare, pentru o cura de 120 de zile cu Chili Fast Slim, la pretul de 399 lei.

Pretul se achita la primirea coletului, iar transportul va va costa inca 19,90 lei.
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

DIETA KEMPNER