NU VA PUTETI OPRI DIN MANCAT?

Daca sunteti un gurmand extrem, solutia pentru slabire este combinatia potrivita a alimentelor


Nu poti sa-i ceri unui mancacios sa se lase de mancat pentru a slabi. De fapt, poti sa-i ceri, el chiar poate sa se abtina de la a manca, poate chiar slabi, insa, n-o sa reziste o perioada prea lunga de timp. Pana la urma, mancaciosul tot va da iama printre mancarurile preferate, si kilogramele vor reveni intr-un numar si mai mare.

Ce trebuie sa faca cei ce nu se pot abtine de la mancare, cei ce simt o placere extrema in a manca? Firesc ar fi sa raspundem ca, o cimbinatie buna de alimente, ar fi singura sansa de a slabi pentru acesti oameni. Insa, din pacate, nu este doar atat. O slabire sanatoasa inseamna mult mai mult de atat, inseamna si efort fizic, inseamna si o stare de spirit buna, inseamna si un mediu social propice, etc.


Lasand la o parte insa barierele psiho-sociale, un regim alimentar echilibrat pentru manciosi, ar trebui sa se bazeeze indeosebi pe alimentele bogate in fibre.

Iata ce ar trebui sa contina o astfel de dieta pentru gurmanzi:


Prima saptamana:

Mic dejun: 100 g cereale integrale, fara adaos de zahar cu 300 ml iaurt (sub 3% grasime), un fruct proaspat, un ou tare, o ceasca de cafea sau un ceai (neindulcite, dar daca e cazul de dulce folositi indulcitori).

Pranzul: 200 g carne slaba (pui, curcan, vitel) ori 300 g peste (de orice fel, chiar si din cel mai gras), cu o salata mare (din care sa lipseasca rosiile), cu 2 lingurite de ulei si cativa stropi de zeama de lamaie.

Seara: 3 zile din saptamana ca la pranz, 4 zile din saptamana ca la micul dejun.


A doua saptamana:

Mic dejun: luni, miercuri, vineri: jampon cu 2 oua jumari; marti, joi: 2 felii de paine integrala cu gem fara zahar; sambata si duminica: un ou, 2 felii de paine integrala, 100 g branza slaba de vaci, un castravete, jumatate de gogosar.

Pranz: supa de pui simpla, fara paste (carne la discretie, fara piele), alternand cu peste la gratar; legume fripte la gratar.

Cina: fructe nelimitat (fara banane, struguri ori avocado).


Alternati aceste doua saptamani de dieta ori de cate ori doriti sa slabiti. La finalul eliminarii kilogramelor in plus, va recomand sa testati o cura cu usturoi, pentru reglarea metabolismului si pentru mentinerea siluetei obtinute.
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

SCAPA DE BALONARE CU PIERSICI SI PRUNE