Postări

Se afișează postări din mai, 2014

SCAPA DE CELULITA INAINTE DE VACANTA

Imagine
Dieta anticelulitica este una necesara inainte de mersul la plaja O dieta anticelulitica nu face minuni, insa, poate sa remedieze usor, lucru uneori suficient pentru domnele ce tin la aspectul fizic, mai ales cand este vorba de mersul in vacanta, de statul la plaja. In acest sens, va propun astazi o dieta anticelulitica cu reale efecte, ce poate fi utila celor ce vor sa aiba un corp frumos inainte de vacanta. Multi specialisti, in special nutritionisti, sustin ca celulita este determinata de regimul nostru alimentar, evident celulita poate fi si o consecinta a obezitatii excesive, a hainelor prea stramte, a unor stari psihice apasatoare, etc.

DIETA DISOCIATA SI EFECTELE EI

Imagine
Cum putem sa urmam o dieta disociata astfel incat sa aiba efecte si dupa Stiti cu totii ca o dieta disociata inseamna un regim alimentar in care se consuma pe o anumita perioada de timp, anumite alimente, de obicei unul. Dieta disociata este unul destul de buna atunci cand vrem sa dam jos un numar mare de kilograme intr-un timp rapid. Efectele acestei diete sunt vizibile destul de rapid. Si totusi, chiar daca rapid inseamna pentru multi dintre cei ce tin o dieta, bine, pentru sanatate nu este chiar indicat sa tii o dieta disociata pentru mult timp, pentru ca-i ingradesti practic organismului accesul la diversi nutrienti necesari.

SLABITI CA O VEDETA CU 30 DAYS SLIM

Imagine
Poti obtine o slabire si o remodelare a corpului cu 30 Days Slim, in doar 30 de zile 30 Days Slim este un nou produs de slabire aparut pe piata romaneasca, ce pare sa ofere in doar 30 de zile corpul visat de multe femei. Principala actiune a acestui produs consta in suprimarea poftei de mancare, insa, nu este de neglijat nici faptul ca topeste grasimile si accelereaza metabolismul. Toate aceste principii corelate pot conduce la o slabire de care se vorbesti in prospectul lui 30 Days Slim. Pachetul promotional pe care-l gasiti AICI , contine si o brosura cu diete si retete pe care sa le testati pe timpul curei de slabire, dar si exemple de exercitii fizice ce va vor ajuta la remodelarea corporala. Se pare ca 30 Days Slim este un produs ce functioneaza rapid si eficient.

CAT SI CUM ESTE SANATOS SA SLABIM?

Imagine
Daca va intrebati cat de rapid puteti sa slabiti astfel incat sa nu va stricati sanatatea, iata mai jos cateva raspunsuri Prin natura imprejurarilor, in lume, exista o sumedenie de retete de slabit, diete care mai de care mai rapide, mai eficiente si mai... ...Si mai nesanatoase! Ei bine, daca v-ati intrebat cat de repede puteti sa slabiti, astfel incat sa nu va dati peste cap sanatatea, aflati ca ritmul nu este favorizant celor ce doresc sa slabeasca ultra-rapid. O slabire sanatoasa se invarte in jurul la 5-8 Kg pe luna, socotind cam la 1,5-2Kg pe saptamana. Persoanele ce doresc sa slabeasca un numar mai mare de kilograme trebuie sa se inarmeze cu rabdare de la inceput, altfel vor esua de fiecare data cand se vor apuca de un regim de slabire. Daca respectivele persoane ar sti ca o slabire sanatoasa inseamna sa slabesti pana la 8 kilograme intr-o luna (maxim), acest lucru stiindu-l de la inceput, atunci, din punct de vedere mental acele persoane ar fi mult mai impacate cu si

CEAIUL ROSU ESTE UN ALIMENT PRETIOS

Imagine
Beneficiile ceaiului rosu au inceput sa fie apreciate mult in ultima vreme Ceaiul rosu este o varietate mai putin "norocoasa" de ceai, spre deosebire de suratele ei mai mari, ceaiul verde si ceaiul negru. Rooibos sau ceaiul rosu se prezinta sub foarte multe variante, planta din care se fabrica fiind aceeasi, camellia sinesis sau Hongcha cum e numita de chinezi. Prin definitie, ceaiul rosu are doua intelesuri, anume rooibos pe de-o parte si "ceaiul rosu" prin culoare, o infuzie de diverse fructe si plante ce dau aceasta nuanta ceaiului. Rooibos este un ceai din plante, fara cofeina, cu o culoare rosie si o dulceata caracteristica, cu o savoare deosebita, recunoscuta de la prima inghitura. Datorita acestei savori aparte, rooibos este folosit ca ingredient in multe deserturi cunoscute.
vegis.ro%20 vitamix.ro