Postări

Se afișează postări din martie, 2014

CURA DE SABIRE PROPRIE

Imagine
Cum pot sa-mi alcatuiesc propria cura de slabire?  Am insistat de foarte multe ori in articolele publicate despre unicitatea noastra ca indivizi, motiv pentru care, inainte de orice am intreprinde legat de corpul nostru, trebuie sa le definim pe noi ca indivizi, sa descoperim cum functioneaza metabolismul nostru, carui principiu major i se potriveste. Ei bine, incepand de la tratarea unor boli si terminand cu dietele si curele de slabire, un medic va poate spune ca, desi exista tratamente ori solutii comune unor clase de indivizi, totusi, pacientii sunt tratati individual, fiecaruia alocandu-i-se o anumita paticularitate a tratamentului, ori in directia sugerata de noi, a curei de slabire.

CURA DE SLABIRE CU SUPA DE PUI

Imagine
Dieta in cura de slabire cu supa de pui Aceasta cura de slabire cu supa de pui pe care v-o propun astazi face parte din categoria dietelor subcalorice, insa difera de majoritatea acestora prin raportul cantitativ al consumului de supa. Ei bine, va spun sincer ca am auzit despre aceasta dieta prin niste cunostinte si m-am gandit sa aflu despre ce e vorba si daca merita atentie. Nefiind nimic iesit din comun, dieta pe baza de supa fiind una destul de accesibila, atat din punctul de vedere al hranei (deci nu este una neplacuta), dar si din punct de vedere economic, iata ca i-a venit randul la a fi impartasita cu voi. Ideea acestei diete pe baza consumului de supa de pui este simpla si se desfasoara dupa niste reguli destul de stricte, insa, usor de retinut si urmat.

VARIATIUNI PE ACEEASI TEMA: DIETA SONOMA

Imagine
Daca ti-a placut dieta mediteraneana, atunci iti va placea si dieta Sonoma; sunt asemanatoare Dieta Sonoma este opera doctorului Connie Guttersen si reprezinta un regim alimentar asemanator celui intalnit de noi la dieta mediteraneana. Aducand un suflu nou acestei cure, dr. Connie Guttersen a construit o dieta ce furnizeaza organismului elementele de care are nevoi, care ii confera vitalitate si prospetipe si in acelasi timp protejeaza organele importante ale corpului, in general afectate in curele de slabire. Acest regim este indicat in special persoanelor ce prefera fructele, legumele si care pot consuma aceste alimente perioade indelungate.

CURA DE SLABIRE CU USTUROI

Imagine
Dieta in cura de slabire cu usturoi Fiind destul de cunoscuta la noi, aceasta cura de slabire cu usturoi reprezenta solutia salvatoare a fetelor de la tara. Este o dieta cunoscuta in special in zonele rurarel, de aceea cura de slabire cu usturoi se mai numeste si dieta taraneasca sau "slabeste babeste". Cura de slabire cu usturoi necesita un program alimentar mai aletfel. Ea se bazeaza pe ideea de schimbare a metabolismului. Cel mai important lucru de retinut est acela ca pentru pregatirea ingredientul din cura de slabire cu usturoi, nu trebuie sa folositi tacamuri din metal, lucru usor de dedus, prin faptul ca metalul oxideaza, iar usturoiul isi pierde astfel proprietatile.
vegis.ro%20 vitamix.ro