Postări

Se afișează postări din februarie, 2014

DETOXIFIEREA DE PRIMAVARA CU APA SI GRAU INCOLTIT

Imagine
Profitati de post pentru a va detoxifia si mai ales pentru a elimina cateva kilograme Daca v-ati hotarat sa tineti post, puteti sa imbinati aceasta alegere cu aplicarea unei detoxifieri utile pentru organism in aceasta perioada, dupa trecerea anotimpului rece. Avand in vedere ca pe timpul iernii organismul nostru a acumulat o serie de toxine, in marea lor majoritate determinata de mesele copioase de sarbatori, precum si a nevoii de alimente grase, satioase din timpul rece. Iata ca va propun azi o dieta de detoxifere de primavara bazata pe apa si gra incoltit. Cura de grau incoltit o cunoaste multa lume, ea este recomandata persoanelor care sufere de decalcifieri, anemie, boli nervoase, dureri de cap, bronsite, boli ale sangelui, ginecologice, oftalmologice, de rinichi. Cum se tine aceasta cura de detoxifere pe baza de grau incoltit?

DIETA CU URZICI SI CEAI VERDE

Imagine
Slabeste sanatos si echilibrat cu urzici si ceai verde Pentru cei ce iubesc urzicile si vor sa slabeasca, va propun astazi o metoda simpla de a imbina utilul cu placutul: dieta cu urzici si ceai verde. Pentru ca trebuie sa profitam din plin de semnele pe care primavara ni le-a dar, trebuie sa va spun ca pe tarabe au inceput sa apara deja urzicile, motiv pentru care, va spun ca e vremea sa profitati si sa va intariti organismul, dar sa si eliminati cele cateva kilograme acumulate peste iarna. Sunt multi oameni ce prefera urzicile si d-abia asteapta ca acestea sa apara, acesta este si sensul a aceea ce va ofer astazi, ca idee de slabire sanatoasa si gustoasa.

EXTRACTUL DE CAFEA VERDE - SVETOL

Imagine
Ce este svetolul si cum actioneaza el in procesul de slabire? Extractul de cafea verde, adica, cafeaua neprajita in stare cruda, este bogat in acid clorogenic, un puternic antioxidant ce va scapa organismul de radicalii liberi si determina pe langa inhibarea proceselor de depunere a grasimilor, chiar si imbunatatirea starii generale de sanatate. Chiar consumat ca atare, svetolul sau extrasul de cafea verde poate sa va ajute sa slabiti. Acest extract ajuta la topirea grasimilor si la pierderea in greutare, reducand nivelul de zaharuri din sange. Svetolul sau acidul clorogenic este in fapt extractul de cafea verde neprajita, ce pastreaza intacte beneficiile cafelei naturale. Cafeaua este produsa de un arbust, iar fructele sunt asemanatoare unor ciorchini, rezultand mici "cirese", anume fructele de cafea. Dupa recoltare, fructele de cafea verde sunt lasate la uuscat timp de cateva saptamani pana cand pot fi eliberate din teaca, rezultand ceea ce se cheama cafeaua verde.

CURA DE SLABIRE CU PLANTE

Imagine
Dieta in cura de slabire cu plante. Slabeste cu plante ca vedetele! Cea mai noua gaselnita a vedetelor este acesta dieta pe baza de plante, un regim vegetarian adoptat de tot mai multe vedete de la Hollywood, politicieni, fotomodele, etc. Printre cele mai cunoscute personalitati ce au adoptat aceasta dieta pe baza de plante se numara: Bill Clinton, Ellen Degeneres, Sir Paul McCartney, Jay-Z si Beyonce Ce inseamna dieta pe baza de plante? Inseamna un regim alimentar cu mai multe plante si mai putina carne, aceasta este sintagma dupa care se ghideaza cei ce practica aceasta dieta. 

DIETA CU SALATA SI CEAI VERDE

Imagine
Cura de slabire in dieta cu salata si ceai verde Una din cele mai eficiente diete are la baza ideea de mentinere a siluetei si dupa finalizarea ei. Acest fapt insa nu sta deloc la baza majoritatii dietelor, multe dintre cele cunoscute bazandu-se pe pierderea unui anumit numar de kilograme, cat mai repede, cat mai simplu, fara batai de cap, si daca se poate, fara sa renuntam la tabieturile noastre culinare. Ei bine, nu se poate astfel! O dieta necesita sacrificii, cel putin din punct de vedere alimentar, dar, pe parcursul acesteia veti vedea (cei ce sunteti novice in ale dietelor), sacrificiile se prograpaga si in alte directii, ca de exemplu, cea financiara. N-am adus vorba de bani intamplator; in legatura cu aceste costuri pe care le implica o dieta, va pot spune ca ele pot depasi cu mult asteptarile unora sau altora. Nu este nimic in neregula cu respectivele diete. Este vorba doar de un regim normal alimentar pentru o parte din nutritionisti, la fel cum este normal si pentru o
vegis.ro%20 vitamix.ro