SCAPA DE CELULITA INAINTE DE VACANTA

Dieta anticelulitica este una necesara inainte de mersul la plaja


O dieta anticelulitica nu face minuni, insa, poate sa remedieze usor, lucru uneori suficient pentru domnele ce tin la aspectul fizic, mai ales cand este vorba de mersul in vacanta, de statul la plaja.

In acest sens, va propun astazi o dieta anticelulitica cu reale efecte, ce poate fi utila celor ce vor sa aiba un corp frumos inainte de vacanta.

Multi specialisti, in special nutritionisti, sustin ca celulita este determinata de regimul nostru alimentar, evident celulita poate fi si o consecinta a obezitatii excesive, a hainelor prea stramte, a unor stari psihice apasatoare, etc.


Revenind la ideea ca nutritia inseamna intradevar foarte mult in aparitia si dezvoltarea celulitei, si reversul poate fi unul pe care sa-l acceptam. Astfel, multi specialisti sustin ca celulita nu este o afectiune medicala, ci este mai degraba "rodul" unui regim alimentar si a unei vieti dezechilibrate.

Acumularea tesutului adipos in unele zone ale corpului, cu precadere in zonele ce acumuleaza de obicei depozitele de grasime, poate fi de asemenea o consecinta a ingrasarii excesive ori o dereglare hormonala semnificativa.

In ideea diminuarii acestui tesut adipos, specialistii recomanda, in contrapunct la cauzele amintite mai sus de declansare a celulitei, diete alimentare care sa ajeste acest demers.

Dieta anticelulitica are astfel in vedere anumite directii sintetizate pe cat posibil in absorbtia surplusului de lichide din organism, si mai ales, in eliminarea tonxinelor.

Se recomanda ca intr-o dieta anticelulitica sa predomine consumul ridicat de fribre alimentare, pentru absorbtia lichidelor din organism, diminuand astfel stratul adipos, dar si pentru eliminarea toxinelor. in aceasta directie este recomandata o dieta bazata pe cruditati in proportie de 3/4 din alimentele consumate. Se recomanda legume si fructe proaspete, pe cat posibil netratate chimic. O astfel de dieta ajuta la eliminarea toxinelor si la diminuarea straturilor de celulita din corp. Un regim alimentar bogat in cruditati, ce sunt digerate greu, poate antrena eliminarea toxinelor din organism.

Iata si cateva legume ce pot constituii baza unui regim alimentar ce poate sa fie urmat intr-o dieta anticelulitica:

- castravetele, important in eliminarea toxinelor din organism, stimuland activitatea rinichilor, prin combaterea retentiei de apa. Dieta anticelulitica presupune consumul zilnic de castraveti, cel putin un pahar de suc de castraveti, in fiecare dimineata inainte de masa. Se recomanda de asemenea, ca orice salata consumata pe timpul dietei anticelulitice sa contina castraveti;

- telina, este o leguma ce stimuleaza in mod deosebit metabolismul si duce la o eliminarea semnificativa a retentiei de apa. Telina combate celulita intr-un mod incredibil, iar faptul ca doamnele nu profita inadejuns de mult de aceasta legume este unul cu adevarat incredibil, mai ales ca se cunosc destul de mult actiunile acestei legume minune. Telina se consuma ca atare in salate ori sub forma de suc, fie singura, fie in diverse combinatii, cu suc de morcovi ori cu suc de sfecla.

- sfecla este un aliment ce ajuta foarte mult la detoxifierea organismului. Sfecla determina una din cele mai bune detoxifieri ale corpului. Specialistii recomanda sfecla atat pentru calitatile sale foarte bune in detoxifiere, dar si pentru faptul ca ajuta foarte mult arderile si elimina in mod rapid gradimile din organism. Dietele anticelulitice recomandate de specialisti includ automat consumul de sfecla, sucul de sfecla proaspata fiind recomandat in fiecare zi, de consumat intr-o cantitate de 100-150 ml, dimineata, inainte de masa.

Evident, mai sunt si alte alimente ce determina detoxiferea si eliminarea surplusului de lichide din organism, multe dintre ele foarte cunoscute si folosite cu precadere in curele de detoxifere din perioadele de primavara-vara, prin acestea remarcandu-se: lamaile, merele, etc.
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

DIETA KEMPNER