CETONA DE ZMEURA - SUPLIMENT UTIL IN SLABIRE

Slabiti natural, usor si rapid cu Cetona de zmeura!


Pentru ca in ultima vreme Cetona de zmeura a revenit in actualitate, va propunem si noi astazi o incursiune prin efectele acestui supliment alimentar

Cetona de zmeura este in fapt o substanta organica ce are gustul de zmeura. Cu alte cuvinte, cetona de zmeura este folosita in general pentru aromarea diverselor produse. La baza, cetona de zmeura este creata pe baza de zmeura, fiind (sau mai bine zis, trebuind sa fie) un ingredient natural folosit indeosebi in indutria parfumurilor dar si in cea alimentara.

In procesul de slabire, acest supliment alimentar poate ajuta procesul metabolic, determinand eliminarea grasimilor nedorite din organism, prin topirea accelerata a lor.


Fiind un foarte util accelerator metabolic, cetona de zmeura determina scaderea in greutate in mod rapid si foarte usor.

De asemenea, este de foarte mare ajutor in toate procesele ce se petrec in organism, iar cel mai important lucru este ca nu da efecte secundare.

Evident, ca orice supliment alimentar, cetona de zmeura are eefect maxim in combinatie cu un plan alimentar, cu o dieta sanatoasa. In fapt, specialistii recomanda consumul acestor suplimente pe baza de cetona de zmeura ca plan adjuvant la o cura de slabire sanatpasa, deci pentru a completa un regim alimentar echilibrat.

Cetona de zmeura reprezinta, asa cum spuneam la inceput, un compus natural organic extras din zmeura rosie. La nivel metabolic, acest compus activeaza lipaza ce provoaca topirea grasimilor ce vor fi arse astfel in procesele de nutritie.

Avand in vedere ca multi oameni se lupta cu pierderea in greutate, este important sa cunoasteti ca orice dieta, orice cura de slabire fie alimentara, fie pe baza unor suplimente, trebuie combinata cu un plan de detoxifiere a organismului, deci, de elimentare a toxinelor din organism. In general, toxinele sunt stocate in organism la nivelul depozitelor de grasime, grasime care odata eliminata filtreaza aceste toxine ce raman efectiv in organism si afecteaza sanatatea. Acesta este motivul pentru care, cei ce tin diete de orice fel, inclusiv cele bazate pe produsele de slabire 9capsule, ceaiuri, etc) trebuie sa urmeze un plan activ de elimentare a toxinelor din organism.

Din ce este alcatuita cetona de zmeura?

- extract de zmeura

- extract de mate organic

- extract de portocala amara

Substantele active prezente in suplimentul Cetona de zmeura:

- extract de samburi de mango african

- extract de guarana

- extract de ceai verde

Recomandarile specialistilor pentru curele de slabire bazate pe aceste capsule cu cetona de zmeura sunt acelea de a lua 2 capsule cu 20 de minute inainte de masa de pranz (sau cu cel putin 5 ore inainte de culcare).

De asemenea, retineti ca aceste capsule nu sunt recomandate femeilor insarcinate sau celor care alapteaza.

Pretul acestor capsule pe baza de cetona de zmeura este de 74 de lei pentru o cutie (60 de capsule). Deci, avand in vedere ca intr-o cura se recomanda 2 capsule pe zi, aceasta cutie va ajunge o luna de zile.

http://bit.ly/1hsOWW3


Pretul pentru Cetona de zmeura este unul foarte avantajos spunem noi, mai ales ca livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 120 de lei (deci, daca comandati 2 cutii de cetona de zmeura).
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

SCAPA DE BALONARE CU PIERSICI SI PRUNE