Postări

Se afișează postări din noiembrie, 2013

DIETA DE 3 ZILE

Imagine
Vrei sa-ti pregatesti silueta pentru sarbatori? Iata o cura de slabire de numai 3 zile! Daca silueta iti da batai de cap si te gandesti ca ar fi bine sa dai jos cateva kilograme rapid, in speranta ca vei incapea in rochiile dorite, de sarbatori, iata ca venim in intampinarea dumneavoastra propunandu-va o dieta rapida, functionala, ce dureaza doar 3 zile si are efecte uimitoare. Dieta de 3 zile presupune un regim alimentar controlat; acest interval poate fi repetat o data pe saptamana, de cate ori este nevoie. Efectele in slabire sunt foarte bune, iar dieta in sine este una destul de lejera.

CURA DE SLABIRE VEGETARIANA

Imagine
Dieta in cura de slabire vegetariana Desi, nu prea se bat nutritionistii sa recomande carne in curele de slabire, reducand pe cat posibil consumul acestia in perioada respectiva, totusi, n-o exclud, ba uneori o folosesc chiar pe post de amortizare a unei perioade cu o scadere rapida in greutate, dupa o saptamana cu supa de varza si alte alimente asemanatoare, ori dupa o perioada intensa de legume ori fructe.

CURA DE SLABIRE CU RIDICHE NEAGRA

Imagine
Dieta in cura de slabire cu ridiche neagra Pentru ca a venit toamna si este timpul in care pe tarabe printre o serie de legume imbietoare si aromate au aparut si negrele ridichii, profit de ocazii in a va recomanda o cura de slabire bazata pe sucul acestei minunatii. Ridichea neagra pe langa faptul ca este foarte buna pentru acest anotimp, cand racelile ne bat la usa, siropul de ridiche neagra fiind un foarte bun calman pentru tuse, este folosita si ca adjuvant in curele de slabire, determinand scaderea poftei de mancare si eliminarea grasimilor nedorite.
vegis.ro%20 vitamix.ro