Postări

Se afișează postări din octombrie, 2013

DIETA SACRED HEART

Imagine
Regulile dietei Sacred Heart sau cum poti sa slabesti rapid in 7 zile Dieta Sacred Heart este una ultra rapida, conceputa special pentru persoanele aflate intr-o nevoie deosebita de a elimina kilogramele in plus, cum este cazul unor bolnavi cardiaci supraponderali, ori oameni ce se simt greu in propria piele datorita kilogramelor in plus, ajungand la momente nu tocmai placute pentru ei insisi. Dieta Sacred Heart este una de 7 zile, insa, ea poate fi prelungita cu tot atea zile, de cate ori este necesar.

SECRETUL PASTRARII UNEI SILUETE DE VIS

Imagine
Cum poti pastra o silueta? Cum procedezi dupa terminarea unei cure de slabire pentru a nu te ingrasa la loc? Lupta cea mai mare pe care o duc cei care tin o cura de slabire, este cea care se desfasoara dupa terminarea respectivei diete. Stim cu totii ca mai greu decat sa slabesti este sa te mentii, cum de asemenea stim ca, cu cat este mai drastica cura pe care o tinem, cu atat mai greu va fi sa ne abtinem de la mancare dupa terminarea ei. Deci, echilibrul este cuvantul de ordine care treubie sa primeze atat in timpul cat si dupa finalizeaza unei cure de slabire.

MOTIVATIILE UNEI SLABIRI SANATOASE

Imagine
Cat de util este sa fi motivat atunci cand incepi o cura de slabire? Cum alegi cura de slabire potrivita? In ultima vreme, tot mai multi nutritionisti tind spre a spune despre curele de slabire ca sunt nocive. Evident, daca luam in calcul doar eficienta unei cure de slabire, putem sa concluzionam ca, fara o schimbare de mentalitate a celui ce a trecut printr-o cura de slabire, rezultatul este nul, la finalul ei, urmarea fiind ca in cateva luni kilogramele pierdute se redepun, uneori chiar cu mai multa abnegatie, iar mental persoana in cauza va fi mult mai afectata decat la inceputul curei.

ARDE GRASIMILE CU CAFEAUA VERDE

Imagine
Vrei sa slabesti rapid si sanatos? Cafeaua verde elimina grasimea si kilogramele in plus Cafeaua verde este dusmanul numarul 1 al kilogramelor in plus. Extractul de cafea verde determina eliminarea grasimilor din corp si implicit a kilogramelor nedorite. Multi dintre noi consumam la trezire o cafeaua. Cafeaua de dimineata reprezinta unul din cele mai frecvente tabieturi cunoscute. Ei bine, de acum puteti sa inlocuiti cafeaua obisnuita cu extractul de cafea verde, extract ce te ajuta sa slabesti.

SLABITI FRUMOS SI SANATOS

Imagine
Sfaturi pentru o slabire sanatoasa. Cura de slabire rapida Orice dieta restrictiva determina dupa incetare o acumulare de kilograme ce pot depasi cu mult valorile avute inainte de inceperea respectivei diete. Acest principiu este valabil pentru dietele restrictive, cu un aport slab caloric, dar tine si de metabolismul fiecaruia dintre noi, de obisnuintele alimentare.

CURA DE SLABIRE LIPOTROPA

Imagine
DIETA LIPOTROPA Dieta lipotropa este una putin ciudata, insa, cu efecte deosebite. Principalele component sunt: carne de pasare, raci, ficat, rinichi, fructe si legume proaspete. Zilnic se recomanda o jumatate de ceasca de branza de vaci, amestecata cu orez nedecorticat(fiert cca 20 min) si ulei de plante. Si soia este binevenita in aceasta combinatie. Carnea de pasare, peste sau organele trebuie asezonate cu mult suc de lamaie se recomanda cat mai multe citrice

DIETE SIMPLE SI RAPIDE

Imagine
Cure de slabire simple si rapide ce-ti pot schimba viata Indiferent de natura faptului ce te determina sa vrei sa slabesti, este important cand alegi dieta sa te informezi, si mai ales, sa consulti un medic, si eventual sa-ti faci o serie de analize recomandate de acesta, inainte si dupa finalizarea dietei. Acest sfat este recomandat celor ce vor sa slabeasca un numar important de kilograme, nu acelora ce vor doar sa dea jos 2-3 kilograme pentru a incapea in rochie de revelion.
vegis.ro%20 vitamix.ro