SECRETUL PASTRARII UNEI SILUETE DE VIS

Cum poti pastra o silueta? Cum procedezi dupa terminarea unei cure de slabire pentru a nu te ingrasa la loc?


Lupta cea mai mare pe care o duc cei care tin o cura de slabire, este cea care se desfasoara dupa terminarea respectivei diete. Stim cu totii ca mai greu decat sa slabesti este sa te mentii, cum de asemenea stim ca, cu cat este mai drastica cura pe care o tinem, cu atat mai greu va fi sa ne abtinem de la mancare dupa terminarea ei. Deci, echilibrul este cuvantul de ordine care treubie sa primeze atat in timpul cat si dupa finalizeaza unei cure de slabire.


Pe langa acest echilibru pe care-l putem obtine daca avem o stare psihica indeajuns de bine "lucrata" si motivata, trebuie sa ne luam si mici precautii necesare. Este bine sa retineti aceste mici trucuri, universal valabile, ce va pot mentine silueta obtinuta cu greu.

1. Bea apa! Minim 1,5l de apa pe zi!
Este necesar sa bei apa; o sticla ar trebui sa-ti fie mereu la indemana fie ca esti in masina, la serviciu, la televizor sau in pat! Daca atunci cand simti ca iti este foame bei putina apa, aceasta senzatie va disparea!

2. Inlocuieste dulciurile cu legumele!
Este bine sa iti cureti morcovi, telina, castravete decojit, conopida si sa le pui intr-un bol! Cand ITI este foame nu ezita sa "rontai" din ele!

3. Elimina din lista de cumparaturi "rontaielile"!
InceArca sa nu ai in casa nimic de rontait, ca seminte, alune, fistic, covrigei, biscuiti, chipsuri etc. Daca nu le veZi nu iti este pofta, iar daca iti este pofta nu le ai!

4. Evita dulciurile!
Daca te obisnuiesti sa consumi dulciuri, atunci organismul va cere mereu! Asadar este bine sa mananci din cand in cand ceva dulce, dar mereu cu masura, si astfel nu vei simti nevoia acuta de zahar!

5. Mesteca guma!
Este binE sa mesteci guma fara zahar un timp mai indelungat! Daca mesteci guma nu mai ai senzatia de foame! Insa si in ceea ce priveste guma este bine sa nu mananci mai mult de 2-3 bucati pe zi!

6. Mananca mai putin si mai des!
Este bine sa nu stai nemancata pana tarziu si apoi sa mananci pentru toata ziua! Nu doar pentru ca digestia se ingreuneaza, insa in acest mod poti lua in greutate usor! Micul dejun este foarte important daca esti o persoana ctiva, asadar nu sari peste el! Pe zi poti manca putin de 5- 6 ori pentru inceput, mai ales daca obisnuiai sa mananci mult! Chiar daca nu la fiecare masa te saturi, gandeste-te ca peste 2 ore vei putea manca un mar, 2 morcovi sau o salata de fructe!

Spor la dieta!
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

SCAPA DE BALONARE CU PIERSICI SI PRUNE