CURA DE SLABIRE LIPOTROPA

DIETA LIPOTROPA


Dieta lipotropa este una putin ciudata, insa, cu efecte deosebite. Principalele component sunt: carne de pasare, raci, ficat, rinichi, fructe si legume proaspete. Zilnic se recomanda o jumatate de ceasca de branza de vaci, amestecata cu orez nedecorticat(fiert cca 20 min) si ulei de plante. Si soia este binevenita in aceasta combinatie.
Carnea de pasare, peste sau organele trebuie asezonate cu mult suc de lamaie se recomanda cat mai multe citrice

Combinatia dieta lipotropa cu dieta cu sucuri.

DIETA CU SUCURI

Se bea in fiecare dimineata, cu o ora inaintea micului dejun, sucul obtinut prin storcator dintr-un cartof crud si un catal mare de usturoi, iar seara, inainte de cina, se bea zeama de la un borcan de 400 gr mazare. Reteta se poate relua dupa o saptamana de pauza; rezultat: 2,5 kg /saptamana

PLANTELE UTILE IN PERIOADA DIETEI LIPOTROPE


Pe langa efectul lor terapeutic, plantele au si puterea de a da jos kilogramele in plus, eliminand toxinele si blocand apetitul.
tratamentul dureaza 3-4 saptamani. daca se folosesc radacini, scoarta sau seminte , acestea vor fi lasate la macerat in apa rece cateva ore, apoi se vor fierbe 5 minute

FOAMEA NERVOASA.
Musetel 20 gr, urzica moarta 20 gr, pasiflora 20 gr, mac rosu de camp 10 gr, flori de portocal 20 gr, flori de hamei 10 gr. din acest amestec se face o infuzie dintr-o lingurita la o cana de apa clocatita. o cana dimineata si alta seara, inainte de masa.

CONSTIPATIA.
Radacina de nalba(maruntita) 30 gr, frunze de fragi 20 gr, seminte de patlagina sau in 20 gr, menta 5 gr. Semintele si radacina se lasa la macerat, ½ lingurita de amestec la o cana de apa rece.se fierb si se adauga ½ lingurita de amestec de frunze. Se acopera si se lasa sa se raceasca. se bea o ceasca dimineata si una seara. Se pune seara o lingura de tarate de grau in apa si se bea dimineata.

RETENTIE DE LICHIDE.
Pleoapele si degetele cu edeme, picioarele grele cu glezne umflate indica retinerea apei in organism cauze: proasta functionare a rinichilor, a ficatului, bolile de inima, proasta circulatie. este bine sa se inceapa drenarea tesuturilor cu o saptamana dupa menstruatie.
Ceai: cozi de cirese: 30 gr, matase de porumb 20 gr, coji de portocala sau lamaie 5 gr, cretusca 15 gh. o lingura si jumatate la un l apa clocotita, se bea pe parcursul unei zile. ceai: vulturica: 10 gr, alga bruna:30 gr, coaja de lamaie: 20 gr, papadie 30 gr. doua cesti de infuzie pe zi, dupa mesele principale.

Spor la dieta!
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

SCAPA DE BALONARE CU PIERSICI SI PRUNE