REGIMUL DE SLABIRE DISOCIAT

Despre regimul disociat de slabire


Orice dieta cat de buna sau mai putin buna ar fi, poate sa clacheze din start daca persoana ce tine acea dieta nu este pregatita psihic pentru un regim alimentar nou, restrictiv sau de orice natura ar fi el.

O data ce esti suficient de motivat si stii cu siguranta ceea ce iti doresti, fii sigura ca visul ti se va implini.

Regimul disociat consta in a consuma disociat alimentele. Atata timp cat nu le amesteci efectul sau este garantat. De exemplu: timp de trei zile mancati doar fructe si legume, de evitatat sunt cartofii prajiti si fasolea, apoi inca trei zile mancati numai lactate, dar nu tot felul, ci doar acelea mai sarace in grasimi: iauturi degresate si lapte cu pana la 1,8% grasimi. Este acceptata si branza dietetica, insa, aveti grija cu cascavalul care este plin de calorii, asa ca mai bine ar fi sa-l evitati. Iar apoi treceti la carne, trei zile, in care se mananca numai carne slaba de pui sau vita la gratar sau fiarta, sunt acceptate de asemenea si pestele sau salamurile uscate, sunca slaba.

Daca este tinut intr-un mod strict dupa primele 9 zile ar trebui sa fie date jos primele kg, intre 3-5. Se slabeste destul de usor si nu aveti nimic de pierdut. Veti vedea ca in urma regimului disociat va veti simtiti alta persoana. Veti fi mult mai prosperi, iar cheful de viata nu va va mai lipsi nicicand. Daca veti imbina acest regim si cu putina miscare veti vedea ca in doua saptamani veti deveni niste persoane de nerecunoscut. Stresul cotidian va fi indepartat si o data cu el si migrenele insuportabile.

Puteti manca oricand in timpul zilei, deci nu se constituie pe baza infometarii.

De preferat ar fi sa evitati uleiurile din floarea soarelui sau sa le inlocuiti cu cele din masline produse la rece si pastrate in sticle maro. Eliminati cu desavarsire din bucataria dumneavoastra zaharul, supranumit de catre nutritionisti si "otrava alba", caci "Zaharul rafinat este lipsit de valoare nutritiva, aducand in corp calorii inutile ce dauneaza metabolismului"(dr. Albert Zehr). Nici bauturile acidulate nu prea isi gasesc locul in casa noastra, caci din cauza continerii de fosfor care este acid, consumul lor va distruge calciul din oase. Dar, in timp, consumul de bauturi acidulate va duce si la producerea osteoporozei. Se va evita de asemenea si faina din grau alba cu toate produsele acesteia. Deci e timpul sa zici nu painii albe si ca de acum sa te orientezi catre cea de graham, neagra sau integrala. Apa nu trebuie sa lipseasca nicicand din vizorul dumneavoastra. Incercati sa reuntati la bauturile alcoolice sau cafea si sa le inlocuiti cu ceai, fie negru sau verde, caci sunt foarte benefice in curele de slabire.

O data inceput acest regim trebuie si respectat, caci din moment ce vei pierde kilogramele nedorite, vei fi tentat sa mananci din nou asa cum mancai odata, iar atunci, daca nu te vei menaja, kilogramele se vor depune si inca cu un surplus.

Spor la dieta!
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

DIETA KEMPNER