CURA DE SLABIRE CU CEAPA

Dieta in cura de slabire cu ceapa


Ceapa este un aliment benefic pentru sanatate, datorita in principal proprietatilor sale antiseptice si antibacteriene accentuate. Intre tipurile de ceapa exista diferente considerabile la nivelul compozitiei, dar si intre acelasi tip, in functie de stadiul de maturitate si perioada de depzitare.

Ceapa este utila si in regimurile de slabire, vorbim de diete scurte de timp.

Regimul de slabire pe baza de ceapa te poate ajuta sa slabesti pana la 4-5 kilograme intr-o saptamana. Avantajul acestei diete cu ceapa este acela ca nu trebuie sa-ti restrictionezi prea mult alimentatia obisnuita. Puteti manca supa de ceapa cand doriti, in ce cantitati doriti, la orice ora din zi sau din noapte.

Supa de ceapa - preparare:

Puneti opt cepe mari curatate intr-o oala cu doi litri si jumatate de apa. Adaugati o jumatate de kilogram de fasole verde, o jumatate de kilogram de masline (fara samburi) si un pic de Vegeta. Totul se fierbe o jumatate de ora la foc mic si gata supa. Daca aveti serviciu, umpleti un termos cu delicioasa supa, iar restul o puteti pune la frigider.

Luni - Beti supa de ceapa pe tot parcursul zilei. Puteti bea cat de mult doriti, insa numai in sorbituri mici. Se poate bea si ceai.

Marti - Pe tot parcursul zilei veti continua sa beti supa de ceapa. La pranz mancati o salata si o para mai mare. Nu uitati ca puteti bea ceai.

Miercuri - Trebuie sa faceti un efort si sa nu mancati nimic toata ziua. Nici macar supa de ceapa. Este ziua cea mai dura a acestui regim. Nu se poate bea nici ceai. Cautati sa faceti multa miscare.

Joi - Beti supa de ceapa rece pe tot parcursul zilei. Nu uitati sa o beti in sorbituri mici. La pranz, puteti manca putina branza fara grasimi.

Vineri - Alternati supa de ceapa cu ceai.

Daca urmati cu strictete acest regim cu ceapa, veti slabi pana la 4-5 kilograme, iar saptamana urmatoare puteti reveni la regimul alimentar obisnuit, dar cu niste restrictii alimentare binevenite: dulciuri, grasimi, prajeli, faina alba, paste fainoase din faina alba, lapte dulce, paine alba, orez alb, morcov fiert. 

Dieta cu ceapa este bine sa se tina spre toamna, cand ceapa este proaspata; nu este indicat a se tine dieta cu ceapa cu o ceapa depozitata multa vreme.

Spor la dieta!
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

DIETA KEMPNER