CURA DE SLABIRE CU BRNZETURI SI LAMAIE

Dieta in cura de slabire cu branzeturi si lamaie


Desi branzeturile si lamaile fac parte din doua grupe alimentare diferite, ele pot sta impreuna intr-o cura de slabire, atata timp cat consumul se face separat, la intervale de timp bine definite.

Va propun astazi o dieta frumoasa ce poate avea succes pentru unii dintre dumneavoastra, ma gandesc in primul rand la a o accepta ca mod de viata pentru o perioada ce va poate ajuta sa slabiti sanatos, eliminand kilogramele in plus, dar ma gandesc in acelasi timp la efectul de slabire.

Asa cum v-am mai spus, o dieta nu este univarsala; nu poate fi aplicata cu succes tuturor oamenilor. Fiecare individ ale organismului lui propriu, ritmul lui, asa incat, nu i se potriveste orice regim alimentar de slabire.

Revenind la dieta de azi, consumul de branzeturi nu este foarte agreat de nutritionisti atunci cand recomanda dietele, si oricum, nu in combinatii cu alte alimente, exeptand lactatele in general.

Aceasta dieta incearca pe langa a va ajuta sa slabiti sanatos si o adaptare a organismului la un nou stil de viata, la un fel de schimbare a metabolismului, insa, mai mult la nivel mental, nu fizic.

Acum ca am deschis subiectului cu schimbarea metabolismului, fiind si la moda tot felul de diete de schimbarea metabolismului, nu ma pot abtine sa nu va informez ca sunt niste gaselnite ieftine.

Metabolismul il poti educa in timp, si din pacate, necesita ani de munca si de concentrare, atat fizica cat mai ales pshica, deci, nu puneti mare pret pe dietele minune de schimbare a metabolismului.

Revenind la dieta noastra cu branzeturi si lamai, sa vedem o organizare de meniu. Dieta trebuie tinuta intre trei saptamani si o luna de zile. Nu depasiti luna. Daca doriti sa continuati, luati-va un interval de respir-o de cel putin o luna de zile, timp in care reintroduceti in alimentatie si alte alimente, insa treptat si cu eliminarea pe cat posibila a dulciurilor, grasimilor si prajelilor.

Structura dietei cu branzeturi si lamaie:

- dimineata ceai de musetel cu jumatate de lamaie stoarsa; (daca sunteti bautori de cafea, beti inainte cafeaua, insa lasati macar 30 de minute pana la ceai);

- gustare ora 10: un iaurt mic;

- pranz: friptura sau carne fiarta de pui, curcan, vitel (carne slaba), cu salata (orice legume, in afara de rosii); adaugati doua lingurite de ulei crud la salata;

- ora 16 - limonada cu o lamaie (neindulcita) - apa puneti cat doriti; daca doriti indulcita, folositi inlocuitori, nu zahar, nu miere, nu fructoza. 

- seara: branza slaba de vaci (pana in 500 de grame si pana in 5% grasime) cu legume crude (fara rosii); nu mancati mai tarziu de ora 19;

- inainte de culcare, un ceai de musetel cu jumatate de lamaie stoarsa;

Masa de pranz poate fi variata: putem inlocui carnea cu pestele (la fel preparat, fiert sau fript), cu fructe de mare sau legume fierte sau fripte. Nu toate odata. Nu in aceeasi zi. Alegeti o varianta. Oricare. Oricum, este bine pentru tranzitul intestinal, sa nu consumati o luna de zile doar carne la masa de pranz.

Spor la dieta!
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

DIETA KEMPNER