CAFEAUA VERDE - FRUCTUL SLABIRII

Cafeaua verde sau cafeaua neprajita este noul miracol al slabirii


Cafeaua verde inseamna de fapt boabele de cafea crude sau neprajite - fructele de cafea in stare naturala. Boabele de cafea proaspat culese sunt curatate, uscate, prajite si preparate pentru a produse cafeaua pe care o consuma noi zi de zi. Cafeaua verde este aceeasi cafea pe care noi o stim, insa in stare naturala, neprajita.

Cercetatorii au demonstrat ca extractul de boabe de cafea verde poate sa ajute la scaderea in greutate, fapt ce a generat rumoare in intreaga lume. Aceasta avalansa a fost pronita cumva datorita celebrului dr. Oz, cel care a si dat celebritate efectului de slabire produs de cafeaua verde.


Efectele extractului de cafea verde a fost testat pentru celebrul show al dr. OZ de catre o unitate medicala ce a pus in practica un proiect cub indrumarea dr-ului Caroline Apovian si a dieteticianului Kristin Kirkpatrick.

GreenCoffeBurner


Astfel, a fost testat un grup de 100 de femei cu varste cuprinse intre 35 si 49 de ani, femei supraponderale. Aceste femei au primit un placebo sau extract de cafea vere si au fost instruite sa ia 400 mg de capsule de cafea verde, de trei ori pe zi, cu 30 de minute inainte de fiecare masa. Niciun participant nu stia ce pilule consuma. Participantii au fost instruiti sa tina un jurnal sub indrumarea dr Oz, astfel incat sa ajute in viitor persoanele ce doresc sa slabeasca cu extractul de cafea verde. 

Dupa doua saptamani, femeile ce au luat extractul de boabe de cafea verde au pierdut in medie doua kilograme. Celalalt grupt de femei au pierdut in medie jumatate de kilogram, efectul fiind datorat in se pare pastrarii jurnaului privind alimentatia.

Atunci cand doriti sa achizitionati aceste capsule pe baza extractului din boabe de cafea verde trebuie sa fiti atenti sa nu fie falsuri, sa verificati cu atentie lista de ingrediente. Suplimentele pe baza extractului de cafea verde trebuie sa contina acid clorogenic in proportie de cel putin 45%.

Capsulele de cafea verde se gasesc in doze de 200 mg, 400 mg sau 800 mg. Experimentul Dr. Oz s-a realizat pe capsulele din extract de boabe de cafea verde de 400 mg.

Cel mai important lucru in aceasta cura de slabire pe baza casulelor din cafea verde trebuie sa ti un jurnal alimentar strict, intr-un cuvant sa va monitorizati consumul alimentar.

Cine poate sa urmeze o cura de slabire pe baza de cafea verde? Oricine are o varsta de peste 18 ani, evident, individul trebuie sa fie sanatos, sa nu fie in stare de graviditate sau sa alapteze.
De asemenea, nu ar trebui sa luati aceste capsule daca aveti o alergie la cafea sau cofeina.

vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

DIETA KEMPNER