BOABELE DE CAFEA VERDE

Ce stim despre cafeaua verde? Boabele de cafea verde ajuta la slabire?


Desi cafeaua verde a fost adusa in atentia publicului ca parte a unor pastile de slabit, in spcial a acelor pastile de slabit ce au facut si fac parte din bagajul de reclame ale doctorului OZ, totusi, aceasta cafea verde se gaseste si sub forma de boabe, se gaseste de cumparat si poate fi consumata ca si o cafea obisnuita, efectele fiind asemanatoarelor pastilelor in ale caror componente intra si extractul de cafea verde.

Boabele de cafea verde nu reprezinta o specie aparte de cafea, sunt doar boabe tinere de cafea, crude, culese inainte de a ajunge la maturitae. Boabele de cafea verde sunt neprajite, de aceea sunt pline de anti-oxidanti puternici. Este cunoscut efectul boabelor de cafea verde: stimuleaza metabolismul, favorizeaza arderea grasimilor, anti-oxidantii lupta impotriva radicalilor liberi.


Pentru a prepara o cafea din boabele de cafea verde (extractul de cafea), macinati in rasnita 50 de grame de boabe de cafea verde. Puneti intr-o craticioara 350 ml apa, apoi adaugati cafeaua macinata. Aduceti totul la punctul de fierbere, apoi lasati sa fiarba la foc mic timp de 15 minute. Lasati extractul de cafea verde sa se raceasca complet, apoi pastrati-l in frigider. Daca doriti sa ii imbunatatiti gustul, puteti adauga  indulcitor, miere sau sirop de agave. Se iau cate 30 de ml, de doua ori pe zi.

GreenCoffeBurner

Atunci trebuie sa stii ca ai putea avea un nou aliat in curele de slabire . Este vorba despre extractul din boabe crude de cafea.


Mici si verzi, aceste boabe au proprietati incredibile si te ajuta sa dai jos kilogramele in plus acumulatate de-a lungul timpului.

Este cunoscut faptul ca boabele crude de cafea te ajuta sa slabesti, insa cercetatorii sustin ca noile studii inca nu ofera un raspuns cert cu privire la extractul din boabe crude de cafea si la beneficiile lui asupra slabirii. Specialistii banuiesc ca ar putea fi vorba despre acidul clorogenic si proprietatile benefice ale cafeinei.

Secretul boabelor crude de cafea este dat de acidul clorogenic

Boabele crude de cafea sunt bogate in acid clorogenic, care accelereaza metabolismul si inhiba absorbtia zaharului in organism. 10 grame de cafea verde, consumate inainte de mesele principale, ajuta la topirea depozitelor de grasime.

Pe piata se gasesc suplimente care contin extract din boabe crude de cafea. Acestea reprezinta o sursa importanta de fibre, care iti confera o senzatie de satietate timp indelungat.

Boabele crude de cafea contin antioxidanti

Boabele crude de cafea sunt verzi. Au gustul specific al cafelei, insa aroma este mult mai intensa. Chiar si dupa prajire, aceste boabe crude isi pastreaza proprietatile terapeutice. Cafeaua verde contine o cantitate mare de antioxidanti care lupta impotriva radicalilor liberi si actioneaza pozitiv asupra activitatii cerebrale.

O cana de cafea verde ofera organismului tau aproximativ 400 de miligrame de antioxidanti.

Beneficii oferite de boabele crude de cafea

Boabele crude de cafea diminueaza riscul dezvoltarii diabetului, ajuta la buna functionare a ficatului, imbunatateste sistemul imunitar, detoxifica organismul, previne obstructionarea vaselor de sange si diminueaza aspectul inestetic al celulitei.

Extractul din boabele crude de cafea este folosit in industria produselor cosmetice. Cremele pe baza de extract din boabe crude de cafea stimuleaza circulatia sangelui, pielea devine mai ferma, iar "coaja de portocala" devine mai neteda.

Iata cateva din ofertele de boabe de cafea verde, gasite de noi pe internet:


1. cafemagia.ro - 24,80 RON

Cost transport: 15 RON

Cafea boabe Este Vending Verde 1 kg

Cafemagia.ro - Livrarea comenzii se va realiza prin intermediul firmei de curierat Fan Courier, sau prin agentii nostrii dedicati. Promptitudine in livrare

2. Espresso Cafe - 24,90 RON

Cafea boabe Este Vending Verde 1 kg

Espresso Cafe - Livrari la nivel national. Produsele comandate sunt livrate prin Fan Courier. Pentru comenzi peste 700 lei, transportul este GRATUIT. Pentru comenzi mai mici de 700 lei, se percepe taxa de transport 25 lei/ comanda.

3. cafemagia.ro - 25,50 RON

Cafea boabe Este Vending Verde 1 Kg

Cafemagia.ro - Livrarea comenzii se va realiza prin intermediul firmei de curierat Fan Courier, sau prin agentii nostrii dedicati. Promptitudine in livrare

4. cafemagia.ro - 25,40 RON

Cafea boabe Baristo Vending 1 kg

Cafemagia.ro - Livrarea comenzii se va realiza prin intermediul firmei de curierat Fan Courier, sau prin agentii nostrii dedicati. Promptitudine in livrare

5. CafeShop - 28,52 RON

Cafea boabe vending Nino 1 kg

CafeShop - Magazin cafea - Curierat. Pentru comenzi in Vrancea, Vaslui, Iasi, Bacau livrarea este gratuita la comenzi de peste 1500 lei

Spor la dieta!
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

SCAPA DE BALONARE CU PIERSICI SI PRUNE