EXTRACT DE CAFEA VERDE

Extractul de cafea verde - aliatul curelor de slabire - dusmanul kilogramelor in plus


Trebuie sa recunosc ca am inceput sa apreciez solutia de slabit cu ajutorul cafelei verzi. Cafeaua verde pare a fi medicamentul secolului pentru slabire. Boabele de cafea verde par a fi cea mai noua si mai utila solutie de slabit, conform ultimelor cercetari din domeniu, opiniilor specialistilor si parerilor celor ce au incercat acest produs.

Boabele de cafea verde ce sunt vandute ca supliment alimentar, par sa aikba efecte deosebite pentru cei ce vor sa slabeasca.


Pretul extractului de cafea verde nu este foarte ridicat, de exemplu in cateva magazine online pretul extractului de cafea verde este in jur de 55 de lei.

GreenCoffeBurner

Extractul de cafea verde de 400 mg/capsula, 60 de capsule este un produs standardizat, cu un continut minim de 45% acid clorogenic, o substanta activa in procesul de slabire.

Boabele de cafea verde stimuleaza pierderea in greutate prin prezenta acidului clorogenic si concentratiei ridicate de antioxidanti.
Aceste substante lipsesc din compozitia boabelor de cafea prajite, fiind distruse prin procesul de prajire.

Acidul clorogenic, spun specialistii, reduce cantitatea de glucide care este absorbita din alimente si inhiba o enzima care elibereaza zaharul in sistemul sanguin. Aceste efecte ajuta la mentinerea unui nivel normal al zaharului in sange, la reducerea poftei de mancare si nu in ultimul rand la combaterea obezitatii.

Extractul de cafea verde imbunatateste metabolismul, reducand grasimea printr-un proces de ardere mai intens. Combate celulita, are efect antiinflamator, antiimbatranire si energizant.

Pe langa beneficiile sale in curele de slabire, extractul de cafea verde are nenumarate alte efecte binefacatoare asupra organismului: imbunatateste circulatia, previne formarea placilor de aterom pe artere, combate tensiunea arteriala ridicata, reduce inflamatia, este benefica in prevenirea si tratamentul diabetului, imbunatateste functiile sistemului nervos, are efect benefic pentru ochi, este anticancerigen, etc.

Extractul de cafea verde este un supliment ale carui beneficii au fost testate in studii clinice. Efectele acestuia in tratamentul obezitatii au fost testate si de Dr Oz, acesta fiind unul din specialistii care il recomanda in curele de slabire.

Istoria de Extract de boabe de cafea verde

Extract De Boabe De Cafea – Supliment Pentru Slabire.

Reclama facuta acestui produs, extractul de cafea verde, a fost una destul de mare si poate si un pic agresiva, fapt ce i-a determinat pe multi sa-si puna intrebari. Poate fi extractul de cafea solutia pierderii in greutate?

Istoria extractului de cafea verde este una indelungata, datand de mii se ani. Primii care au consumat acest extract de cafea verde au fost est-africanii, triburi ce consumau cafea verde, din care faceau o pasta amestecata cu grasime animala. La ceva timp dupa aceea, din cafeaua verde se facea un fel de vin de catre etiopieni, printr-un fel de infuzie de cafea verde cu fasole uscata.

Cafeaua verde organica este crescuta in Peninsula Arabiei, din care la inceputuri se prepara o batura calda. Actiunea antioxidanta a fost observata mult mai tarziu de cercetatori, aceasta fiind considerata unica la cafeaua verde, datorita continutului in acizi fenolici. Extractul de cafea este format din numerosi polifenoli, dintre care cei mai importanti sunt cel cafeic si cel clorogenic.

Extractul de cafea este un ingredient complex din cafea ce a devenit foarte popular datorita actiunii sale benefice in curele de slabire. Cafeaua fierbinte contine cafesol, un ingredient natural ce-i confera un gust uleios, amarui, ce determina consecinte negative consumului de cafea, aceasta fiind considerata un stimulent. Acest ingredient nu se gaseste si in cafeaua verde sau in extrasul de cafea verde, fapt ce-i da unicitate si valoare in lupta cu kilogramele in plus.

Cel mai important lucru de retinut atunci cand doriti sa achizitionati un produs pe baza de extract de cafea verde este sa achizitonati produse din SUA sau Europa, nu din China. Sa fiti atenti sa nu contina efedrina; multi producatori substituie extractul de cafea verde cu efedrina. Alegeti intotdeauna produse verifcate din extract de cafea verde. Extractul de cafea verde costa destul de mult, deci, fiti atenti si la pret; daca pretul este prea mic, ceva este in neregula cu respectivul produs.

Ca orice produs de slabit, si la extractul de cafea verde ar trebui consultat medicul inainte de intrebuintare, plus ca trebuie tinuta sub observatie pierderea in greutate, mai ales daca este vorba de o slabire mare, intr-un timp scurt.

Dintre cele mai frecvente cautari in privinta extractului de cafea verde, mentionam:
extract de bob de cafea verde dr oz pret, green coffee supliment pentru slabit, green coffee slabit europa, green coffee - supliment pentru slăbit, extractul de cafea verde pret, extractului din boabe de cafea verde, green cofee supliment pentru slabit, green coffee de slabit, green coffee pentru slabit,   oameni care au consumat extract de boabe de cafea verde, poti lua extract de boabe de cafea verde daca ai tensiunea mare?, slabesti cu green coffee, supliment de cafea verde capsule, extract din bob de cafea verde pret, extract din boabe de cafea verde.

Sfatul meu este sa cititi cu atentie prospectul acestui produs, de oriunde l-ati achizitiona si mai ales, sa-i verificati provenienta. Nu uitati ca extractul de cafea verde poate sa va ajute, dar este mai bine sa cereti sfatul unui medic inainte de a intreprinde orice actiune si orice conum. Acest lucru este valabil pentru orice cura de slabire ce are la baza un produs de slabit comercializat.

Spor la dieta!
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

DIETA KEMPNER