CURA DE SLABIRE CU SALATE

Dieta in cura de slabire cu salate


In opinia mea, cel mai placut mod de a slabi, mai ales vara este tinand un regim bazat pe salate. Salata este modul fiecaruia de a-si pune imaginatia in valoare, de a da poftelor si gustului o noua savoare, de fiecare data alta, de a da culorii senzatii noi; verdele este mai verde stropit cu ulei si lamaie, rosul este mai intens in combinatie cu branza, taiata marunt in cubulete.

Savoarea salatelor trebuie sa-ti permita pastrarea energiei in zilele calduroase, pastrarea poftei de viata, pastrarea vointei de a slabi, si nu in ultimul rand, adaptarea eventuala la concediu, la vacante prin diferite colturi de tara sau de lume.

O salata o poti gasi sau gati in orice cotlon, in orice pustiitati. O salata o poti comanda in orice restaurant, o poti gati tu intr-o camera de pensiune sau hotel. O salata poate da savoare locuitului la cort, in camping.

O salata este la indemana oricui si poate fi improvizata oriune, de aceea este simplu acest regim, dieta pe baza de salate fiind una abordabila, accesibila si mai ales, ieftina.

Haideti sa vedem cateva variante de salate:

1. salata de vara: rosii, castraveti, ardei, ceapa, o lingurita zeama de lamaie, 2 lingurite ulei masline, sare dupa gust, piper, etc.

2. salata de cruditati: ridiche neagra data prin razatoarea mare, mere rase la fel, un morcov, o ceapa rosie (taiata rondele), ardei capia pentru culoare, un iaurt mic, sare, piper, o lingurita ulei de masline, o lingurita zeama de lamaie;

3. o salata verde taiata marunt, cateva ciuperci (sa fie micute si crude), rosii, ardei, un avocado, o lingura ulei de masline, o lingura zeama de lamaie;

4. salata verde, castraveti, marar, ceapa, un iaurt mic, un catel de usturoi, cativa stropi zeama de lamaie;

5. varza taiata marunt, marar, rosii, 2 lingurite ulei masline, 2 lingurite zeama de lamaie;

Variantele salatelor sunt nenumarate. Puteti sa va manifestati fara sa gresiti prea mult, cand vine vorba de salate.

Un sfat pentru zilele calduroase: adaugati la salata cuburi de gheata, o sa-i dea savoare si o s-o faca racoroasa si revigoranta.

Si, nu uitati de salate de fructe! Sunt cel mai bun desert intr-o zi caniculara, mai ales pentru cei ce tin diete.

Spor la dieta!
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

DIETA KEMPNER