CURA DE SLABIRE CU ARDEI GARS

Dieta in cura de slabire cu ardei gras


Rosia si ardeiul gras sunt hrana cea mai potrivita pentru acest sezon. Sunt doua alimente accesibile tuturor, placute, cu beneficii pentru sanatate. Rosiile impreuna cu ardiul gras pot determina scaderea in greutate, daca sunt consumate corepunzator, intr-un regim alimentar controlat.

Ardeiul gras este o leguma cu multe beneficii pentru sanatate, fiind bogat in saruri, vitamine si o alcaloizi cu efecte directe asupra metabolismului, fapt ce-i confera ardeiului gras statutul de produs bun in curele de slabire.

Descoperirea doctorului Donwelt C din anul 2004 legata de puterea alcaloizilor in functiile organismului, a facut din ardeiul gras un aliat modern, frecvent utilzat in curele de slabire si-n dietele rapide.

Iata o dieta ce are la baza consumul de ardei gras:

- micul dejun: consumati un ardei gras inainte cu 2-3 minute de a servi micul dejun;

- pranz: consumati doi ardei grasi imediat dupa masa de pranz;

- cina: inainte de cina consumati un ardei gras (cu 2-3 minute inainte); dupa cina mai consumati inca 3 ardei grasi.

Aceasta dieta poate sa dureze o luna de zile, timp in care puteti sa slabiti pana la 10 kilograme. Dieta pe baza de ardei gras trebuie tinuta in conditiile enuntate mai sus; ardeiul gras trebuie sa fie consumat proaspat, sa fie cat se poate de organic (asigurati-va ca nu consumati ardei gras crescut cu diverse substante chimice).

Dieta cu ardei gras mai presupune urmatoarele elemente:

- fara paine;
- fara lapte dulce;
- fara paste fainoase;
- fara alcool;
- fara orez alb;
- fara cartofi;
- fara prajeli;
- fara carne grasa, fara carne de porc;
- fara dulciuri;

Cat timp tine cura e baza de ardei gras trebuie sa consumati minim 2 litri de lichide zilnic, 2 lingurite de ulei zilnic (in stare cruda, de preferat in salate). 

Stiu ca sunt foarte multi de fara, dar ganditi-va ca puteti sa slabiti 10 kilograme, cel putin, cu aceasta dieta pe baza de ardei gras.

Spor la dieta!
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

DIETA KEMPNER