10 REGULI IN SLABIRE

Vrei sa slabesti si sa te mentii? Iata 10 reguli importante intr-o cura de slabire si dupa finalizarea ei


Ideea de a manca mai mult, de a manca mai sanatos, trebuie sa fie inceputul oricarei diete. Chiar daca sunt bune si dietele drastice, totusi, daca doresti sa-ti mentii kilogramele pierdute in timpul unei diete, trebuie sa-ti adaptezi organismul unui program continuu, altfel, singurul efect pe care-l vei obtine, dupa o cura de slabire, va fi sa-ti distrugi sanatatea. 

Cand eram mici, ni se tot spunea sa mancam fructe. Evident cu cat ni se spunea mai mult, cu atat faceam mai putin, ca asa sunt copiii. Fructele au zero colesterol si reprezinta o sursa sanatoasa de fibre pentru inima ta. Contin chimicale ce reduc presiunea sangelui, riscul cancerului si aparitia a 2 tipuri de diabet. Ingerarea de fructe te ajuta de asemenea sa pierzi din greutate. Adauga capsuni si grapefruit atunci cand mananci pepene si vei observa o diferenta pe cantarul tau.

Cum sa mananci si sa slabest. Diete inteligente.


Studiile arata ca dietele care promoveaza ideea sa mananci mai mult din anumite alimente au rezultate mai mari decat cele care promoveaza ideea sa mananci mai putin dintr-un anumit aliment. Un studiu recent imparte parintii si copiii in doua grupe.

Primului grup i s-a spus sa manance mai multe fructe in timp ce celui de-al doilea i s-a spus sa consume mai putin zahar si grasimi. Primul grup a pierdut din greutate de trei ori mai mult decat cel de-al doilea timp de un an cat a durat studiul.

Fiecare isi doreste un plan pentru a slabi si care sa le permita sa manance cat vor ei pentru a-si potoli foamea si pentru a reduce ingerarea de calorii. Ideea este sa alegi alimente cu o densitate energetica mica sau cu cateva calorii pe gram de aliment. Cu cat mai multa apa si fibre in aliment, cu atat te simti mai satula in timp ce reduci caloriile din alimentatia ta si pierzi din greutate.

Una din cele mai bune cai sa te saturi cu alimente cu densitate energetica mica este sa consumi multe fructe. Dar nu orice fruct este in regula. Fructele din conserva cu mult sirop au de doua ori mai multa densitate energetica decat fructele din conserva cu un sirop mai light.

Fructele uscate au de patru ori mai multa densitate energetica decat frcutele proaspete, din cauza ca aproape toata apa a disparut. Cea mai buna alegere sunt fructele proaspete si fructele intregi. Fructele din top pentru a slabi sunt grapefruitul, pepenele, capsunile, papaya si piersicile.

Femeile ar trebui sa consume doua cani de fructe pe zi si chiar mai mult, daca sunt mai active.

Iata cateva sugestii pentru a te ajuta sa consumi fructe intr-un mod cat mai sanatos... si poti pierde cateva kilograme pe drum.

1. Stim ca mai degraba ai comanda o prajitura, dar iata un compromis. Multe restaurante servesc fructe cu cate ceva dulce langa.

2. Consuma cat mai multe felii de ananas pe durata unei zile si vei mai putin tentata sa te repezi la dulciuri pentru a-ti satisface apetitul.

3. In loc de inghetata la miezul noptii, mananca niste struguri inghetati. Sunt dulci, crocanti si reci si te vor face sa uiti de inghetata din frigider.

4. Cand mananci la un fast-food, comanda fructe in loc de cartofi prajiti.

5. Gogosile pot reprezenta gustarea principala la serviciu, dar mai bine impresioneaza-i pe colegi cu niste fructe inghetate sau iaurt.

6. Daca te obicei consumi chips-uri impreuna cu sandwich-ul de la pranz, incearca mai bine un grapefruit. Scapa de coaja sa si sectioneaza-l inainte sa pleci la birou si inveleste-l intr-o folie de plastic.

7. Fa-ti micul dejun mai atragator si adauga la cerealele de dimineata cateva fructe.

8. La cina incearca un desert de fructe.

9. Aperitivele pot reprezinta un pas inapoi in calea ta catre greutatea mult visata. Uimeste-ti prietenii cu un aperitiv de fructe.

10. Pastreaza un bol de fructe pe masa din bucatarie. Mai repede iei un mar sau o piersica daca iti sunt la indemana.


Spor la dieta!
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

DIETA KEMPNER