SUCURI NATURALE DIETETICE

Sucuri naturale miraculoase dietetice


Stim ca cei mai multi oameni nu consuma suficienta apa, in acest context, sucurile naturale ce contin substante nutritive, poti fi solutia hidratarii eficiente a corpului.

O dieta cu multe fructe si legume ajuta la prevenirea si tratarea multor suferinte. Cele mai avansate cercetari in nutritie arata ca substantele chimice din plante, numite substante fitochimice, sunt cheia prevenirii unor boli grave precum cancerul si bolile de inima, precum si astmul, arttrita sau alergiile.

Desi sucurile naturale au un rol benefic pentru sanatate, ele trebuie sa fie folosite doar pentru completarea planului alimentar zilnic. Adica sucurile naturale de fructe trebuiesc completate cu celelalte grupe alimentare, cum ar fi cereale, alctate si seminte, pentru a va mentine sanatatea oaselor si o stare generala de bine.

Iata cateva combinatii de sucuri de fructe naturale, benefice sanatatii:

1. Fructe pentru o sanatate de fier: pepene si capsune;
200 g de pepene verde si 200 g de capsun; treceti fructele prin storcator si amestecati intr-un blender cu doua cuburi de gheata; serviti decorat cu frunze de menta si capsni intregi;

2.  Prospetime;
100 g cartofi, 100 g ridichi, 100 g morcovi, 100 g castravete. Treceti ingredientele prin storcator si amestecati in blender cu doua cuburi de gheata. Serviti in pahare mari, cu gheata, decorat cu felii de ridiche.

3. Detoxifiant;
175 g morcov, 90 g telina, 100 g spanac, 100 g laptuci, 25 g patrunjel. Treceti ingredientele prin storcator si maestecati in blender cu doua cuburi de gheata. Decorati cu frunze de patrunjel.

4. Cura de sanatate;
100 g ananas, 100 g struguri, 100 g felii de portocale, 100 g mere, 100 g pulpa de mango, 100 g banana decojita. Treceti ananasul, strugurii, portocalele si merele prin storcator. Amestecati intr-un blender cu mango, banana si doua cuburi de gheata. Serviti decorat cu fructe de menta si felii de prtocala (cu coaja).

5. Energie si vitalitate;
300 g miez de pepene verde, 2 portocale mari, fara coaja. Indepartati coaja pepenelui si taiati miezul in parti egale. Treceti prin storcator mixul de pepene si portocalele. Turnati in pahar si adaugati gheata. Decorati cu felii de portocale, cu coaja.

6. Somn usor;
125 g ananas, 125 g struguri, 50 laptuci, 50 g telina. Treceti ingredientele prin storcator si serviti intr-un pahar inalt, cu gheata. Puteti decora cu frunze de laptuca.

vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

SCAPA DE BALONARE CU PIERSICI SI PRUNE