DIETA CU IAURT SI TARATE DE OVAZ

Dieta in cura de slabire cu iaurt si tarate de ovaz


Cu ajutorul dietei pe baza de iaurt si tarate de ovaz poti sa slbesti destul de rapid, pana la 3 Kg intr-o saptamana. Dieta cu iaurt si ovaz, nu trebuie tinuta mai mult de doua saptamani legat. Poti sa repeti aceasta dieta dupa o luna de zile.

Pentru a slabi in jur de 3 kilograme unii fac niste eforturi majore, infometanzu-se si tinand cure de slabire drastice, punandu-si in pericol sanatatea pentru ca la finalul curei sa remarce ca au tinut degeaba cura respectiva sau ca de fapt dieta drastica este o una de moment, in sensul ca dupa un timp scurt kilogramele revin, uneori mai abitir decat la inceputul curei de slabire.

Aceasta dieta pe baza de iaurt si tarate de ovaz iti permite sa slabesti intr-un ritm destul de rapid, insa, fara sa-ti afecteze in vreun fel sanatatea.

Nu trebuie sa abuzezi de dieta cu iaurt si tarate de ovaz pentru ca este o dieta saraca in nutrienti, si pe timp indelungat poti avea probleme de sanatate.

Fulgii de ovaz sunt surse excelente de cupru, fier, magneziu, mangan, zinc si vitamina E. Astfel, dupa ce mananci un bol de fulgi de ovaz, vei fi satul cel putin jumatate de zi, ovazul avand aceasta proprietate de a crea satietate, motiv pentru care este si agreat de o seama de nutritionisti in diferite combinatii pentru regimurile de slabire.

Pe langa fibrele care iti detoxifica organismul si te ajuta sa scapi rapid de grasimi si de kilogramele in plus, fulgii de ovaz contin si proteine, nutrienti care accelereaza metabolismul, grabesc arderea caloriilor si contribuie la transformarea grasimilor in energie. Prin urmare, vei slabi si vei fi energica pe tot parcursul dietei.

Combinatia de iaurt si ovaz este o combinatie reusita in lupta cu kilogramele in plus. Iaurtul iti ajuta tranzitul intestinal si-ti imbunatateste digestia, iar ovazul iti da starea de satietate si elementele nutritive de care ai nevoie in timpul unei diete.

Dieta cu iaurt si tarate de ovaz consta in consumarea a doua mese de iaurt cu tarate de ovaz pe zi.

A treia masa din zi este alcatuita fie din legume crude, fie din legume fierte, fie din carne, fie din peste.

La a treia masa, consumati una din variantele de mai sus, nu toate odata.

Intre mesele cu iaurt si tarate de ovaz si masa speciala cu legume, carne sau peste trebuie sa treaca cel putin 3 ore.

Atentie!
Taratele de ovaz trebuie sa nu aiba zahar adaugat in vreun fel! De cele mai multe ori scrie pe pachetele cu tarate de ovaz si continutul, asa ca cititi cu atentie si nu faceti rabat de la acest lucru. Fara zahar adaugat!

Pentru ca mesele din timpul dietei cu iaurt si fulgi de ovaz sa fie unele placute, poti lasa 15 minute taratele sa se hidrateze in iaurt, altfel n-au un gust tocmai placut pentru toata lumea.

Spor la dieta!
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

SCAPA DE BALONARE CU PIERSICI SI PRUNE