CURA DE SLABIRE ECONOMICA

Cum poti sa slabesti economic?


Fiecare dintre cei ce au tinut vreodata o dieta au idee si despre costurile unei diete.

Ce vreau sa spun? Simplu. Chiar daca aparent o cura de slabire inseamna un regim alimentar restrictiv, adica, aparent ar trebui sa mancam mai putin si sa cheltuim mai putin, lucrurile nu stau chiar asa.

Cand vine vorba de tinerea unei cure de slabire, trebuie sa ne inarmam cu bani, in al doilea rand, dupa rabdare. Nu este o gluma, orice cura de slabire costa. Sunt rare curele de slabire economice, cand poti sa si economiseti ceva banuti in timpul respectvei diete.

Sa vedem: renuntam la paine, la orez, la cartofi. Pai, acestea sunt alimente ieftine care da si senzatia de satietate de obicei, care ne tine satui, mai bine zis.

Renuntam la cele mai ieftine alimente si trecem la ce? La iaurturi, la branzeturi, la carne, eventual si de curcan, daca ne facem poftele, nu mai vorbesc de muschiuletul de vitel.

Ma rog, plecand de la iaurturi care sunt scumpe si asta e adevarul si trecand prin diverse delicatese culinare, putem spune ca renuntarea la alimentele ieftine si implicit curele de slabire sunt scumpe, deci, trebuie sa ni le permitem.

Chiar daca aparent nu este un motiv suficient pentru a te determina sa incepi o cura de slabire, totusi, cand vine vorba de n program indelungat de cura, pretul alimentelor necesare poate sa-ti dea batai de cap si sa-ti strice cheful de diete.

Considerand acest punct de vedere util in lupta cu kilogramele in plus, propunerea mea pentru o cura de slabire economica se rezuma la niste sfaturi, care va vor fi de folos in vreun fel.

In primul rand, trebuie sa reduceti cantitativ alimentele pe care le consumati, in acest fel, o sa va diminuati in timp volumul stomacal.

In al doilea rand, renuntati la zahar si la dulciuri. Daca poftiti totusi la ceva dulce, consumati niste fructe mai ieftine.

Si al treilea sfat este sa va plimbati mai mult. Iesirile in aer liber va dau alt tonus, atat psihic cat si fizic. E adevarat ca aerul va poate stimula pofta de mancare, insa, in timp, va veti obisnui.

Incercati sa adoptati cure de slabire pe care le puteti estima de la inceput. Nu va apucati de o cura de slabire, ca dupa o saptamana sa realizati ca este prea scumpa pentru buzunarul dumneavoastra. Cautati curele de slabire economice si estimati-va posibilitatile financiare comparativ cu respectiva cura.

Spor la dieta!
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

DIETA KEMPNER