REGIM ALIMENTAR DE SLABIRE CU LAMAI

DIETA IN CURA DE SLABIRE CU LAMAIE


Dieta cu lamaie este o dieta de slabire veche, readusa in atentiile noastre de catre Beyonce ce a anuntat ca a slabit 10 Kg cu ajutorul dietei cu lamaie.

Dieta cu lamaie, numita si Master Cleanse, a fost initiata de Stanley Burrough, ca un program de detoxifere. Autorul dorea sa obtina o detoxifere profunda cu ajutorul dietei cu lamaie, eliminand toxinele din organism. Evident, ca mai toate dietele de detoxifere si aceasta dieta cu lamaie este folosita in curele de slabire, pentru eliminarea kilogramelor in plus.

Dieta cu lamaie este o dieta periculoasa, presupunand consumul sucului de lamaie si doar a acestuia, fapt ce nu poate crea altceva decat aciditate in stomac si slabire, slabire ce survine de principiu la orice infometare.

Dieta cu lamaie este o diete proasta, mai ales ca genereaza o slabire rapida, fapt ce dauneaza grav sanatatii organismului, evidentiindu-se in special la inestetica pielii, ca orice slabire rapida.

Planul, care consista doar dintr-un lichid care contine mult suc de lamaie, ar trebui sa te ajute sa slabesti „pana la 10 kilograme, sa arati mai tanara, sa-ti usureze durerile, sa-ti curete corpul de toxine si sa sporeasca nivelul energiei in 10 zile”.

Ce poti manca?

Nu se permit nici mancaruri solide nici suplimente. Se consuma doar lichidul Master Cleanse pentru hidratare.

Planul sustine ca e necesara consumarea a 6 portii din limonada speciala. Singurele alte optiuni sunt o "apa sarata", adica 2 lingurite de sare amestecate intr-un sfert de litru de apa, consumata dimineata, si un ceai laxativ seara, daca e nevoie.

O singura portie de limonada Master Cleanse contine:

• 2 lingurite de suc de lamaie proaspat stors.

• 2 lingurite de sirop de artar.

• 1/10 de lingurita de piper cayenne.

• 300 mililitri de apa filtrata.

Dupa postul care poate sa dureze intre 4 si 14 zile, cei care tin dieta trebuie sa reintroduca incet in alimentatie mancare solida, incepand cu supa de legume, urmata de fructe si legume.

Cum functioneaza?

Veti pierde din greutate cu Dieta cu lamaie, deoarece aceasta determina un deficit serios de calorii. Sunt mari sanse sa se piarda apa si muschi – nu grasime.

In timpul postului, este de asteptat ca cei care tin dieta sa se simta infometati, obositi, ametiti, inceti, sa aiba greturi, diaree sau constipatie.

Expertii subliniaza ca ficatul se ocupa de detoxifierea organismului. In plus, nu exista dovezi medicale ca dietele de "curatare" scapa corpul de toxinele care nu se elimina prin fecale si urina.

"Sugestia ca suntem plini de toxine creaza spaima care ii face pe oameni sa se apuce de astfel de diete", spune Michelle May, autor al lucrarii Am I Hungry. "In realitate, corpurile noastre elimina in mod natural substantele nedorite fara nici un fel de interventie umana", continua el.

Dieta cu lamaie, asa cum spuneam este o dieta subcalorica si produce o slabire rapida, insa, este daunatoare sanatatii. Nu trebuie tinuta pentru perioade lungi de timp. Dieta cu lamaie nu este o dieta de schimbare a organismului sau o dieta de mentinere. Dieta cu lamaie te conduce la o slabire rapida, insa, dupa ce-ai terminat dieta, kilogramele in plus pot reveni, cum de asemenea, te poti alege si cu dureri de stomac.

In concluzie, dieta cu lamaie, merita tinuta pret de cateva zile, daca doresti sa dai jos burta si sa incapi intr-o rochie, in regim rapid, altfel, dieta cu lamaie prezinta riscuri ce nu merita calculate.

Spor la dieta!
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

SCAPA DE BALONARE CU PIERSICI SI PRUNE