PASTILELE DE SLABIT CLARINOL

EFICIENTA PASTILELOR DE SLABIT CLARINOL


Multe dintre dumneavoastra cunosc acest produs, Clarinol, CLA (Acid Linoleic Conjugat). Este una dintre cele mai cunoscute substante in industria slabitului. Clarinol este un produs Walmark ce contine CLA. De ce este atat de celebru acest Clarinol si care este avantajul unic al CLA, incercam sa aflam impreuna.

Clarinol – cum te ajuta sa slabesti

Clarinol suprima actionarea enzimei lipazei lipoproteinice (LPL) ce aduce grasimile din sange in celulele de grasime. Astfel se impiedica depunerea de grasimi. Grasimile sunt in acelasi timp arse furnizand energie corpului.

Efectele CLA:
  •     faciliteaza eliminarea grasimilor din organism
  •     ajuta la obtinerea siluetei dorite
  •     ajuta la mentinerea masei musculare
  •     scade nivelul de colesterol din sange
  •     reduce depozitele de grasimi

//event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=cbc228706&unique=94ff4827b&redirect_to=https%253A//plantum.ro/slabire-si-detoxifiere/4008-clarinol-30tb-spirulina-30tb-walmark.html


Clarinol – ce contine

Clarinol este o sursa unica de CLA sub forma activa (acid linoleic conjugat). El faciliteaza eliminarea grasimilor din corp, dar nu scade si masa musculara. CLA impiedica reacumularea de grasimi in organism (efectul yo-yo). CLA este o substanta naturala ce face parte din familia acizilor grasi omega-6 nesaturati.

Clarinol 80% (CLA acid linoleic conjugat 800 mg/capsula).

Ingrediente: acid linoleic conjugat, gelatina, glicerina, apa

Mod de administrare Clarinol

Se iau 1-3 capsule zilnic in timpul meselor sau dupa mese, cu un pahar de apa. Efectele cele mai bune se obtin daca se tine in acelasi timp o dieta cu un continut caloric scazut si se consuma  alimente ce contin fibre vegetale. Totodata, este necesar un aport crescut de lichide (minim 1,5 – 2 l zilnic).

Spre deosebire de alte produse, Clarinol contine CLA si astfel te ajuta sa slabesti fara a pierde masa musculara. Se accelereaza metabolismul, creste capacitatea organismului de aparare si normalizeaza nivelul de colesterol bun din sange.

Tu ai folosit Clarinol sau alte produse pe baza de CLA? Daca ai slabit cu Clarinol sau n-ai slabit sau ai o anumita experienta legata de aceasta pastila de slabit, impartaseste cu noi. 

Ofertele existente pe site-ul clarinol.ro, se prinzinta sub forma a doua combinatii: Clarinol si Ceai verde si a doua combinatie este de Clarinol si Spirulina.

Clarinol si Ceai Verde

Pachetul special Clarinol™ si Ceai Verde contine Clarinol™ si extract de Ceai Verde. Ceaiul Verde contribuie la arderea grasimilor prin stimularea metabolismului.

Extractul de Ceai Verde contribuie la arderea grasimilor prin stimularea metabolismului. Substanta activa, polifenolul, asigura un efect antioxidant, protejand in acelasi timp, organismul de factori nocivi, precum razele UV, poluare si toxine. Ceaiul Verde favorizeaza mentinerea nivelului normal de colesterol si glucoza in sange.

Extractul de Ceai Verde contribuie la eliminarea radicalilor liberi din organism si la incetinirea imbatranirii celulare prin oxidare.

Efecte ale extractului de Ceai Verde:
• Ajuta la arderea grasimilor prin stimularea metabolismului
• Este util in curele de slabire
• Participa la procesele antioxidante, de protectie impotriva radicalilor liberi
• Favorizeaza mentinerea colesterolului si glicemiei in limite normale

Clarinol si Spirulina

Pachetul special Clarinol™ si Spirulina contine Clarinol™ si Spirulina. Spirulina sustine scaderea in greutate prin reducerea poftei de mancare. Este produs natural, care, impreuna cu o alimentatie bogata in fructe si legume, combinata cu activitate fizica (de ex.: plimbare 30 de minute /zi), contribuie la scaderea in greutate intr-un mod armonios.

Spirulina este o alga marina, cunoscuta si sub denumirea de alga verde-albastruie. Proprietatile sale curative sunt cunoscute si apreciate in intreaga lume. Bogata in clorofila si proteine usor digerabile, precum si in enzime implicate in procesele de digestie si detoxifiere, Spirulina contribuie la eliminarea toxinelor din organism si sprijina pierderea in greutate. Administrata cu 30 de minute inainte de fiecare masa, Spirulina contribuie la scaderea apetitului.

Efectele Spirulinei:
• Sprijina pierderea in greutate
• Favorizeaza digestia
• Contribuie la reducerea apetitului administrata cu o jumatate de ora inainte de masa

Spor la dieta!
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

SCAPA DE BALONARE CU PIERSICI SI PRUNE