PASTILELE DE SLABIT ALEVIA

COMPLEX DE SLABIT ALEVIA


Alevia Complex de slabit forte X 100  comprimate - SILFIDE


Pentru protejarea marcii, produsul Alevia complex de slabit forte se numeste acum Alevia SILFIDE complex de slabit forte.

Produsul Alevia Complex de slabit forte X 100 comprimate - SILFIDE, poate fi achizitionat de pe site-ul de prezentare al producatorului (Alevia); costa 41.82 de lei, este in stoc la data publicarii acestui articol, poate fi livrat prin Posta Romana (va mai costa inca 9 lei coletul) sau prin Curierat Rapid (costul este de 12 lei). Transportul este gratuit daca achizitonati si un cadou de la Alevia.




//event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=cbc228706&unique=861f9e301&redirect_to=https%253A//vegis.ro/slabire-si-modelare/alevia/


Daca achizitionati 4 cutii din produsul Alevia complex de slabit forte X 100 comprimate - SILFIDE, pretul va fi de 31,36 de lei pe cutie, ceea ce inseamna ca veti face o economie de 26%.

http://bit.ly/1WbhDfE


Silfide complex de slabit forte de la Alevia poate fi achizitionati de la Plafar, la pretul de 53.54 RON. 

De asemenea, tot de la Plafar, puteti sa achizitionati si Alevia Complex de Slabit  ceai mate si lamaie, la pretul de 15,70 lei.

Compoziţie per 4 comprimate din produsul Alevia Complex de slabit forte X 100 SILFIDE:

Garcinia cambogia 720 mg (extract standardizat 60% acid hidroxicitric) Ceai Verde 350mg (Camellia sinensis extract standardizat minim 90% polifenoli) Guarana 150mg (Paullinia cupana extract standardizat 16 % cafeină) Anghinare 250mg (Cynara scolymus extract standardizat 2,5 % cinarine) Cayenne 200mg (Ardei iute - Capsicum annuum extract standardizat 1,5 % capsaicina)

Descriere:
Complex de slabit forte se adreseaza persoanelor care doresc sa slabeasca echilibrat.
Stimuleaza starea de bine naturala, energia, placerea de a trai si senzatia de implinire.
Este un produs in intregime natural, din plante, fara efecte secundare negative s care nu da dependenta.
Eficienta
Produsul a fost testat asupra a 30 de persoane de gen feminin, timp de 60 de zile.
Efectele principale raportate au fost: scaderea apetitului alimentar, imbunatatirea digestiei, accelerarea metabolismului, scaderea in greutate.
Eficienta sa se datoreaza formulei unice, bazata pe cele mai studiate plante, prin cercetari stiintifice, pentru scaderea in greutate.
De asemenea, rezultatele produsului se datoreaza si extractelor standardizate de calitate inalta din plante si dozelor optime, cu efect benefic asupra organismului.
Mod de administrare:
Cate  2 comprimate de 2 ori pe zi, dimineata si la pranz, cu minimum jumatate de ora inainte de masa.
Efecte:
• Inhiba pofta de mancare si apetitul; ofera senzatia de satietate
• Intensifica metabolismul ajutand la arderea grasimilor
• Reduce depozitele de grasimi, celulita si scade tesutul adipos
• Inhiba pofta de mancare si apetitul; ofera senzatia de satietate
• Intensifica metabolismul ajutand la arderea grasimilor
• Reduce depozitele de grasimi, celulita si scade tesutul adipos

Precautii:
Femeile gravide sau cele care alapteaza trebuie sa consulte medicul sau farmacistul in legatura cu produsul.

Producator: Alevia

Cat slabesti cu Alevia complex de slabit forte? 


Dupa parerile celor de pe forumuri, se pare ca poti slabi pana la 5 Kg/luna, ceea ce este bine. Cred totusi ca aceasta slabire se datoreaza perioadei de inceput. La orice cura de slabire, fie alimentara, fie cu pastile, prima saptamana elimini cele mai multe kilograme. De ce? Simplu. Numai prin golirea stomacului poti pierde pana la 2-3 kilograme in prima saptamana de cura. Deci, probabil ca ritmul de 5 Kg/luna, cu ajutorul complexului de slabit forte de la Alevia se incadreaza in stasul primului interval al curei.

Dupa parerea multor cititoare, pareri postate pe forumuri, complexul silfide de slabit fortede la Alevia este unul util pentru slabire. N-am vazut pareri negative, nici efecte secundare prezentate. De obicei primele semne care apar in legatura cu pastilele de slabit sunt legate de efectele negative.

Reactii adverse Alevia silfide complex forte de slabit


Conform prospectului, scade absorbtia intestinala a medicamentelor orale, motiv pentru care se recomanda administrarea medicamentelor cu o ora inainte de ingerarea sa. Se recomanda realizarea unei pauze de minim 2 saptamani dupa perioade mai lungi de administrare zilnica a produsului Alevia silfide complex forte (2-3 luni. Fibrele consumate excesiv pe perioade lungi de timp, fara pauza, pot reduce absorbtia unor microelemente necesare organismului.

La reactii adverse, ce apar in prospectul produslui Alevia silfide complex de slabit forte: produsul este in general bine tolerat, rareori putand sa apara tulburari gastrointestinale, manifestate prin: disconfort abdominal, balonare, indigestie sau constipatie.

Spor la dieta!
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

SCAPA DE BALONARE CU PIERSICI SI PRUNE