DIETA RAPIDA

DIETA IN CURA DE SLABIRE RAPIDA. CURA DE SLABIRE DRASTICA


Daca v-ati hotarat sa urmati o cura de slabire si asteptati rezultate rapide, probabil ca va veti indreapta spre o dieta drastica.

Faptul ca doriti o slabire rapida nu trebuie sa insemne si ca ati renuntat la sanatate in detrimentul slabirii. Deci, mare atentie la curele de slabire rapide. Dietele drastice, rapide, va pot pune in pericol sanatatea, mai ales daca urmati aceste diete timp indelungat.

Eu va propun o dieta rapida de slabira, cu rezultate bune, intr-un timp scurt.

Pentru a da jos cateva kilograme, in 2-3 saptamani aveti nevoie in primul rand de un plan de bataie. Inceperea unei diete rapide presupune o anumita organizare, in primul rand a timpul si apoi a alimentelor prevazute in dieta.

Incepem cu timpul: dietele se incep lunea, este ziua cea mai propice si mental si organizatoric pentru inceperea unei diete, fie ea si rapida.

Inainte de inceperea dietei propriu-zise, faceti-va cumparaturile pentru cel putin o saptamana. Astfel, nu nu veti mai fi puse in situatia sa amanati o masa pentru ca nu ati avut timp sa mergeti la cumparaturi.

Structura dietei in cura de slabire rapida:

Prima saptamana din dieta drastica

- primele trei zile (luni, marti, miercuri): concumati lapte batut (nelimitat), legume (salata, castraveti, ridichi, ceapa, usturoi, varza), branza slaba (sub 5% grasime) - 300 g pe zi (impingeti consumul de branza in prima parte a zilei, si mai ales nu mancati odata intreaga cantitate), 2 lingurite de ulei/zi, 2 litri de apa plata/zi, cafea dimineata, fara zahar, fara lapte. Puteti inlocui cafeaua cu ceaiul, asigurati-va ca nu e ceai din fructe.

- urmatoarele trei zile (joi, vineri, sambata): iaurt, lapte batut, chefir, sana (nelimitat), plus 300 g de fulgi de ovaz/zi. Asigurati-va ce fulgi nu contin zahar adaugat. Fulgii de ovaz ii gasiti la plafar.

-  ultima zi din saptamana (duminica): friptura de pui, curcan, vita (carna slaba). Puteti consuma carnea si fiarta. De asemenea puteti merge pe peste, la fel preparat, fiert sau gratar. Carnea sa fie slaba si fara piele, atat puiul, curcanul cat si pestele. Oricum, trebuie sa alegeti, ori carne, ori peste. Adaugati la carne sau peste o salata sanatoasa cu 2 lingurite de ulei. La salata aveti 2 variante: salata verde, varza. Puteti adauga marar, patrunjel, sare, piper. Nu uitati de cei 2 litri de apa plata. Consumati 3 mese pe zi.

Prima saptamana nu mancati mai tarziu de ora 18. Consumati cei 2 litri de apa plata zilnic. Consumati cele 2 lingurite de ulei zilnic.

A doua saptamana din dieta drastica

- primele cinci zile consumati doar fructe de sezon (maxim 2 Kg/zi fructe). Nu amestecati fructele intr-o zi. Alegeti un fruct pe care sa-l consumati intr-o zi. Excludeti banane, struguri, ananas, pepene.
Consumati cei doi litri de apa plata pe zi. Nu consumati fructele sub forma de sucuri. Doar fructele intregi, in stare naturala, cat mai proaspete, daca se poate si evident, daca sunt organice, cu atat mai bine pentru dieta.

- ultimele doua zile, mergeti pe varianta de carne sau peste, cu salata, la fel ca-n ultima zi din prima saptamana (duminica trecuta).

Daca doriti sa reluati dieta, luati o pauza de o luna si urmati-o. Daca doriti sa slabiti 10-20 de kilograme, puteti sa adaugati la cele doua saptamani de dieta drastica inca o saptamana de supa de varza (doar supa de varza).

Nu este indicat sa tineti timp indelungat dietele drastice. De asemenea, slabirea rapida nu este sanatoasa pentru organism. Slabirea rapida este inestetica si pentru piele.

In perioada unei diete drastice, trebuie sa va mentineti o hidratare constanta a pielii corpului. Este recomandat ca cel putin o data la doua zile sa faceti baie si sa va hdirati corpul intens.

Spor la dieta!
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

SCAPA DE BALONARE CU PIERSICI SI PRUNE