DIETA DE SLABIT CU CAPSUNI

DIETA IN CURA DE SLABIRE CU CAPSUNI


Nimic mai simplu: capsunile sunt fructele de sezon, deci la indemana oricui. Dieta de slabire cu capsuni presupune consumul pe durata a trei zile a 2Kg/zi de capsuni.

In timpul dietei de slabire cu capsuni trebuie sa consumati minim 2 litri de lichide zilnic, de preferat apa plata. Oricum, daca mergeti si pe alte lichide excludeti orice din fructe. Nu consumati pe timpul dietei cu capsuni, bauturi carbogazoase.

Nu trebuie sa repetati dieta de slabire cu capsuni decat dupa cel putin o luna de zile.
Ca principiu, rezultul principal al dietei cu capsuni il reprezinta o detoxifiere buna a organismului. Pe langa aceasta detoxifiere apare si pierderea in greutate, deci cura de slabire este adiacenta detoxifierii.

O alta varianta a dietei de slabire pe baza de capsuni este varianta light, ce presupune un consum zilnic de 1Kg capsuni, la care mai adaugati 3 banane (dimineata, la pranz si seara). Consumati cei doi litri de lichide pe timpul dietei (dar si in afara ei este recomandat).

Dieta de slabire pe baza de capsuni este una dintre cele mai placute diete, dar nu abuzati. Aceasta este o dieta subcalorica si prelungirea programului dietei cu capsuni poate sa va dauneze sanatatii. In general, nu trebuie sa abuzatii de consumul exagerat al unui aliment, fie el si capsuna.

Spor la dieta!
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

SCAPA DE BALONARE CU PIERSICI SI PRUNE