DIETA DE SLABIT CU CAISE

DIETA IN CURA DE SLABIRE CU CAISE


Pe langa delicioasele capsune si cirese, se inghesuie pe tarabe si auriile caise, dulci, aromate si atragatoare pentru papilele gustative.

Caisa este un fruct preferat de multi si fara sa aiba o inclinatie spre alergii, asa cum e cazul multora din fructele de sezon.

Caisele au un continut de 85% apa, acid citric, acid malic, sodiu, potasiu, calciu, zaharuri, fier, magneziu, si o serie de vitamine (vitamina A, vitamina C, etc). Pe langa acesta compozitie binefacatoare a caisei, acest fruct este si bogat caloric, 100 de g de caise avand cca. 400 de kilocalorii.

Caisele au fost considerate din vechime fructele vietii, in zilele noastre caisele fiind cunoscute pentru continutul lor bogat in vitamine si consumate in special pentru gustul lor deosebit, dulce-acrisor.

Caisele sunt considerare si un medicament natural, consumul de caise fiind adjuvant in probleme legate de anemie, hipocalcemie, afectiuni ale inimii, rinichilor, ficatului, tubului digestiv, etc.

O alta calitate a caisei este aceea ca imbunatateste calitatea vazului si auzului, deci o cura de caise ajuta la imbunatatirea vederii.

In privinta utilizarii caisei in cura de slabire, aceasta trebuie realizata cu precautie, si nu mai mult de 3 zile.

Pe timpul celor 3 zile nu consumati mai mult de 2 Kg/zi de caise. Dieta pe baza de caise este o dieta subcalorica, deci trebuie tinuta cu precautie.

Dieta pe baza de caise este una din dietele placute, caisele fiind un fruct aromat ce poate fi consumat cu placere.

Nu uitati ca pe timpul dietei cu caise sa consumati minimum 2 litri de apa plata. Evitati sa consumati sucuri carobgazoase si alte lichide din fructe in timpul acestei diete pe baza de caise.

Spor la dieta!
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

SCAPA DE BALONARE CU PIERSICI SI PRUNE