DESPRE DIETA DUKAN IN MULTE FELURI

Poti sa slabesti cu dieta Dukan?


Fiindca este una din cele mai frecvente intrebari pe care le-am primit de la dumneavoastra, legate de dieta Dukan, ne-am hotarat sa raspundem, mai concis de data asta.

Cu ceva timp in urma, ne-am exprimat parerea despre dieta Dukan, o parere nu tocmai pozitiva, insa, asta nu inseamna ca tot ce este legat de dieta Dukan trebuie desfiintat.Acest regim alimentar, vechi de peste 30 de ani,facut cunoscut datorita vedetelor de la Hollywood, este un regim nu tocmai sanatos, dupa parerea noastra.

Totusi, pentru cineva care doreste o slabire rapida, insa, este vorba de a slabi 4-5 kilograme, dieta Dukan este o alternativa viabila.

Daca vorbim de a slabi peste 10 kilograme, dieta Dukan nu este o solutie sanatoasa. Retineti, nu inseamna ca daca veti tine dieta Dukan nu o sa slabiti, ci, o sa slabiti nesanatos.

Dieta Dukan promite niste slabiri spectaculoase, iar cei ce o promoveaza mai umfla la randul lor numarul de kilograme pe care le puteti da jos, intr-un timp scurt. Lasand la o parte faptul ca este nesatos sa slabiti foarte mult intr-un timp scurt, nu este nici sanatos si, in prima faza, nici estetic sa slabiti brusc.

"DIETA DUKAN ar putea fi un regim ideal pentru persoanele care vor să slabeasca intr-un timp relativ scurt. Specialistii in nutritie spun că DIETA DUKAN promite pierderea a 10 kilograme in 14 zile. Potrivit acestora, spre deosebire de alte cure de slabire, DIETA DUKAN  reduce riscul de a lua din nou in greutate, cu o singura conditie: dacă regulile DIETEI DUKAN  sunt urmate pana in cel mai mic detaliu."

Ce parere aveti despre aceste fraze impartasite cu noi de jurnalistii Gandu, despre dieta Dukan?
Parerea mea despre dieta Dukan este una proasta, iar despre aceste fraze aruncate in vant, dar comentate pe formurile special dedicate dietei Dukan cred la fel ca acum ceva timp in urma: este vrba de reclama mascata si de jurnalism ieftin.

Pentru cei ce au avut experiente placute cu dieta Dukan, n-as vrea sa le stric buna dispozitie, insa, cei ce n-au incecat inca dieta Dukan, sfatul meu este sa evitati.

Asteptam parerile si comentariile dumneavoastra despre dieta Dukan. De asemenea, orice experienta ati avut, cu dieta Dukan, asteptam cu interes s-o impartasiti cu noi.

Spor la dieta!
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

SCAPA DE BALONARE CU PIERSICI SI PRUNE