CURA DE SLABIRE CU PEPENE ROSU

Dieta in cura de slabire cu pepene rosu


Daca veti urma aceasta dieta, bazata pe consumul de pepene rosu, puteti slabi pana la 3 kilograme intr-o saptamana.

Avand in vedere calitatile dietetice ale pepenului rosu, dar si diuretice, benefice corpului nostru, dieta cu pepene rosu este una sanatoasa, ce te ajuta sa slabesti rapid, dar este si o cura de detoxifiere. Dupa cum bine stiti organismul nostru are nevoie de detoxifiere din cand in cand, iar acum este momentul sa o faceti, avand in vedere bogatia fructelor de sezon si aparitia pepenului rosu, in mod special.

Asa cum am spus, cu dieta bazata pe consumul de pepene rosu, poti slabi 3 kilograme intr-o saptamana. Desi pare o dieta drastica, dieta cu pepene rosu este de fapt destul de simpla, iar efectul de slabire este garantat. 

Dieta pe baza de pepene:

- primele doua zile numai pepene rosu;
- o zi de carne (pui, curcan, vitel - fripta sau fiarta), branza slaba de vaci (sub 5% grasime), iaurturi (sub 3% grasime), legume crude (in salata, cu 2 lingurite de ulei zilnic, pentru tranzitul intestinal). Legume: castraveti, salata, varza, ridichi de luna, ceapa, ardei, marar, patrunjel.
- o zi de pepene rosu;
- o zi de cereale (indicat ovaz) cu iaurt (sub 3% grasime);
- o zi de pepene rosu;
- o zi de carne+branzeturi+iaurturi+legume crude

Dupa aceasta saptamana de dieta, veti slabi in jur de 3 kilograme.

O alta varianta a dietei cu pepene rosu, o reprezinta monodieta, cu pepene rosu: 5 zile in care se consuma doar pepene rosu. Aceasta varianta este indicata pentru detoxifiere, deci, nu este o dieta de slabire. De ce nu este indicata pentru slabire? Pentru ca dupa 5 zile in care o sa mancati doar pepene rosu, probabil ca o sa dati iama prin camara si o sa puneti niste kilograme in plus.

In alta ordine de idei, si fara legatura cu dieta de mai sus, va recomand un suc grozav, suc de pepene galben:

Sucul de pepene galben

Este racoritor, aperitiv, diuretic si are valoare calorica foarte scazuta (fiind asadar un remediu exceptional in combaterea obezitatii). Cea mai mare virtute a acestui suc este efectul laxativ, fiind considerat unul dintre cele mai importante laxative vegetale. Este indicat asadar in constipatiile cronice, in colita de putrefactie, precum si in alte afectiuni insotite de blocaje ale tranzitului intestinal: hemoroizi, migrena, dispepsie, hepatita, anumite afectiuni auto-imune.

Spor la dieta!
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

SCAPA DE BALONARE CU PIERSICI SI PRUNE