CURA DE SLABIRE CU LAMAIE

Slabire drastica cu lamai. Este sanatoasa cura de slabire cu lamai?


Dieta cu lamai se incadreaza in categoria dietelor drastice. Cu aceasta cura de slabire bazata pe consumul de lamai poti slabi 10-12 kilograme in 2-3 saptamani. Este sanatos? Nu. Nu este sanatos. Este periculos atat pentru functionarea interna cat si pentru piele. Slabirea drastica confera pielii noastre o inestetica greu de descris si de suportat atat pentru practicantul dietei drastice cat si pentru privitorul rezultatelor curei.

Cura de slabire cu lamai poate fi utila pentru detoxifere, insa, in slabire trebuie tinuta cu mare atentie. Ca orice dieta drastica, si aceasta dieta cu lamai are o probleme in privinta perioadei postdieta.

Dupa cum bine se stie, dificultatea slabirii nu este data de perioada propriu-zisa a dietei ci mai ales de perioada postdieta.

Dupa orice dieta drastica, tendinta generala este de a ne arunca asupra mancarii ca niste vulturi. Rezultatul? Ne trezim ca in cateva saptamani pe langa faptul ca punem la loc kilogramele pe care le dadusem jos, nu ne mai oprim din mancat si evident, vom avea mai multe kilograme decat am avut la inceputul dietei.

Si dieta cu lamaie se incadreaza in aceasta categorie a dietelor drastice si determina o pofta de mancare deosebita, la finalul perioadei de dieta. Deci, mare grija pentru cei ce doresc sa tina aceasta cura de slabire cu lamai.

Spor la dieta!
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

SCAPA DE BALONARE CU PIERSICI SI PRUNE