CURA DE SLABIRE CU CAFEA VERDE

CAPSULE DE SLABIT CU CAFEA VERDE


Capsulele de slabit cu ceai verde au fost aduse in atentia noastra de renumitul dr. Oz, care a promovat aceste pastile cu extract din boabe de cafea verde, astfel ca in prezent exista un intreg curent al celor ce doresc sa slabeasca vis-a-vis de aceste pastile.

Pentru cei interesati de slabirea cu capsule ce au ca ingredient principal extractul de cafea verde, iata cateva metode de a face rost de ele: exista varianta de a achizitiona online acest produs (sunt cateva site-uri ce comercializeaza capsule de slabit cu cafea verde - http://slabirerapida.webs.com/extractcafeaverde. Acest site vinde produsul pe baza de extract de cafea verde cu 45 % de acid chlorogenic la pretul de 75 lei.

Un alt site ce comercializeaza capsulele cu extract de cafea verde este cafeform.ro. Nu stiu daca tineti minte dar la ei cafeaua de slabit e facut din extract de cafea boabe verzi deci presupun ca are acelasi efect de slabire.

Un alt site ce comercializeaza capsulele cu extract de cafea verde este sanatatenaturala.ro/green-caffe-extract.html; acestia vand pastile cu extract de cafea verde, intr-o prezentare numita Green Coffee Bean Extract with Sventol, ce are in compozitie sventol si sunt capsule pentru o slabire rapida. Pretul acestor pastile de slabit este de 149,9 lei.

Printre beneficiile consumului de cafea verde putem enumera: diminuarea riscului de diabet, faptul ca ajuta la depurarea ficatului si creste eficienta medicamentelor pe care le consumi. Dar cel mai important aspect la consumul de cafea verde este fapul ca aceata poate fi folosita foarte eficient intr-o cura de slabire.

Asta datorita faptului ca are in componenta acid clorogenic si se accelereaza si aportul de glucoza si metabolismul. Tot datorita acestui acid este redusa semnificativ si absorbtia de zahar si la reducerea grasimilor din corp. Astfel sunt recomandate doua cani de cafea verde pe zi pentru ca rezultatele asupra sanatatii si asupra procesului de slabire sa fie cele pe care le astepti.

Exista si o serie de suplimente ce se bazeaza pe extractul de cafea verde, si acestea sunt foarte bogate in fibre, si nu permit kilogramelor sa se depuna, totodata reducand si pofta de mancare. Extractul de cafea verde mai este folosit si in prepararea unor creme pentru masaj ce diminueaza depunerea tesuturilor adipoase in organism, si totodata pielea devine mai intinsa si mai intensa. Din aceasta cafea verde se produce si un ulei, ce functioneaza ca un puternic antioxidant ce poate duce la o detoxifiere eficienta a organismului tau. Deci aceasta cafea verde poate fi aliatul tau in cazul in care te lupti cu kilogramele in plus.

De asemenea, de AICI puteti lua alte informatii despre capsulele hiperconcentrate cu cafea verde, de unde le puteti si cumpara, de altfel. 

Cand cautati un astfel de supliment dietetic, fiti atenti la lista de ingrediente. Cand cautati un produs cu cafea verde Dr Oz atentioneaza ca acesta trebuie sa contin extract de acid clorogenic care poate avea unul dintre urmatoarele denumiri: GCA (antioxidant din cafea verde) sau svetol. In plus, cautati capsule care contin cel putin 45 % acizi clorogenici. Si o cantitate mai mare este indicata, insa capsulele cu un continut mais cazut nu au fost testate in studii care demonstreaza pierderea in greutate.

Capsulele cu cafea verde vor prezenta dozaje diferite: pot fi de 200 mg, 400 mg, 800 mg etc. In experimentul efectuat de Dr Oz asupra cafelei verde, participantii erau indrumati sa admnistreze capsule de 400 mg de trei ori pe zi, cu 30 de minute inainte de fiecare masa. Totusi, o versiune de 200 mg a fost folosita in unele studii clinice cu succes. Dr Oz recomanda si tinerea unui jurnal alimentar pentru monitorizarea si pentru constientizarea consumului alimentar.

Este acest extract potrivit pentru tine? Majoritatea adultilor sanatosi, cu varste de peste 18 ani care vor sa slabeasca pot folosi suplimentul cu cafea verde.

Despre capsulele cu extract de cafea verde n-am aflat foarte multe, insa, daca dumneavoastra stiti mai multe, asteptam sa ne impartasim experienta pe care ati avut-o cu aceste pastile de slabit cu extract de cafea verde.

Pe piata romaneasca exista diferite forme ale capsulelor cu extract de cafea verde, iar preturile difera de la comerciant la comerciant. Oricum, avand in vedere ca nu exista inca o experienta vizibila in privinta acestor capsule de slabit cu extract de cafea verde, putem doar sa luam de bune afirmatiile facute de cei ce comercializeaza capsulele de slabit cu extract de ceai verde.

Spor la dieta!
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

SCAPA DE BALONARE CU PIERSICI SI PRUNE