CAFEA VERDE

Cafeaua verde te ajuta sa slabesti!


Pentru cei care nu au timpul necesar sa tina o dieta, pentru cei ce nu reusesc sa tina niste mese regulate, sa-si prepare mancarea, sa faca sport sau orice activitate fizica mai intensa, cafeaua verde ramane o varianta, deja testata, ce te poate ajuta sa dai jos kilogramele in plus, sa slabesti frumos si chiar sanatos.

S-a demonstrat deja, iar parerile celor ce au incercat aceasta metoda de slabire confirma faptul ca boabele de cafea verde te ajuta sa pierzi in greutate. Daca vrei sa slabesti fara sa faci miscare, poti sa incerci boabele de cafea verde. Boabele de cafea verde sunt o optiune, deoarece te ajuta sa arzi mai multe grasimi, fara efecte secundare.


Boabele de cafea verde nu sunt un stimulent in sine, s-a demonstrat ca aceste boabe de cafea verde ajuta la scaderea tensiunii arteriale, desi ele sunt un accelerator al metabolismului.

GreenCoffeBurner

Ingredientul activ al boabelor de cafea verde se numeste acid clorogenic, iar acesta actioneaza prin inhibarea eliberarii de glucoza din organism, stimuland metabolismul sau agrderea grasimilor din ficat.

Cafeaua verde este cafeaua in stare naturala, adica acea cafea ce nu a fost prajita.

Cafeaua verde contine trei substante esentiale pentru mentinerea siluetei: acidul clorogenic, care intervine in reglarea metabolismului zaharului si grasimilor; cafestolul si kahweol-ul - substante reputate pentru calitatile lor detoxifiante, ele stimuleaza proprietatile depurative ale ficatului si ajuta la eliminarea toxinelor.

Cafeaua verde are toate calitatile nutritionale ale cafelei traditionale, prajite. Stimulanta si revitalizanta, cafeaua verde reprezinta cel mai bun mod de a lua startul in diminetile dificile. Este si un excitant cerebral, un fel de ceas neurologic, la fel de benefic.

Boabele de cafea verde te ajuta sa slabesti in greutate, eliminand grasimile si conducand la pierderea kilogramelor in plus.

Un produs pe baza de cafea verde este asa numitul Green Coffee 800 Mg, ce contine cel mai puternic Extract din Boabe de Cafea Verde care exista in Romania! Este recomandat de Dr OZ si poti afla mai multe despre acest produs accesand site-ul www.green coffee.ro.

Green Coffee 800 Mg - 60 Capsule (1 Flacon ajunge pt 30 de Zile) *
1 Cutie Green Coffee 800 Mg - 60 Capsule = Pret 90 Lei + 19 Lei Taxa Transport
2 Cutii Green Coffee 800 Mg - 60 Capsule = Pret 170 Lei (85 lei Cutia + TRANSPORT GRATUIT)
3 Cutii Green Coffee 800 Mg - 60 Capsule = Pret 240 Lei (80 lei Cutia + TRANSPORT GRATUIT)

Spor la dieta!
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

SCAPA DE BALONARE CU PIERSICI SI PRUNE