ACAI - MINUNE SAU TEAPA? PRODUSUL DE SLABIT CARE A INNEBUNIT LUMEA

PRODUSUL DE SLABIT ACAI - MINUNE SAU TEAPA?


Produsul de slabit ACAI a facut furori la nivel mondial. De anul trecut se gaseste si pe piata din Romania, nu fara urmari as zice. Nu se stie daca e teapa, daca romanii s-au ales cu boli de pe urma acestui produs, produsul ACAI fiind promovat ca un produs de slabit minune.

Pastilele cu fructe exotice promit ca slabesc 15 Kg pe luna, dar gurile rele spun ca ingrasa si deregleaza organismul. La nivelul producatorilor de pastile pentru slabit exista o concurenta acerba, concurenta ce a patruns si pe piata romaneasca.

Reaua credinta intre producatorii pastilelor de slabit se manifesta la nivelul publicitar. Cum aflam daca o pastila de slabit este buna sau rea? Foarte simplu! De exemplu, un cotidian important din Romania promoveaza produsul ca fiind un produs minune pentru slabit, in timp ce concurenta ce plateste un alt cotidian de tiraj, spune despre acelasi produs ca este dauantor sanatatii si nicidecum sa slabeasca, ba mai degraba ingrasa.

Pe cine sa crezi? Nu stim rapsunsul. Iar cand vine vorba despre pastilele de slabit este putin probabil sa afli un raspuns corect, avand in vedere sumele uriase ce se invart pe piata romaneasca, piata inca bebelus in privinta absorbitei acestor pastile minune de slabire, ce au acaparat pietele vestice, in special pe cele americane.

Pastilele ACAI au fost promovate de un medic american care le-au numit "alimentul numarul unu al planetei".

Tratamentul cu ACAI "produsul numarul 1 in America", se vinde ca painea calda in Romania, in special pe internet. Pozele celebre, inainte si dupa slabire, fac furori si iau ochii celor ce doresc sa slabeasca fara eforturi, cei ce doresc o slabire rapida. Reclama pastilelor ACAI ce "topesc 15 Kg intr-o luna, fortifica imunitatea, previn bolile de inima, cresc energia si incetinesc imbatranirea" a invadat site-urile cotidianelor, la concurenta cu alte produse minune de slabit.

Imaginea produsele ACAI a fost o jurnalista necunoscuta din Romania, efectul de slabire si rezultatele cercetatorilor in privinta acestor pastile minune de slabire, nefiind confirmate in vreun fel.

Spre deosebire de medicamente, produsele vandute ca suplimente sunt putin reglementate, astfel ca reclamele acestor produse minune de slabit promoveaza cele mai spectaculoase rezultate, fara sa existe o acoperire a vreunei atestari a acestor rezultate.

Acai este fructul unui palmier din Brazilia. Contine de doua ori mai multi antioxidanti decat afinele si de trei ori mai multi decat vinul rosu. In privinta efectului de slabire, rezultatele sunt vagi. "boabele de acai au o compozitie aproape perfecta de proteine, iar antioxidantii sunt absorbiti rapid, dar asta nu inseamna ca ajuta si la slabire". "Ministerul Sanatatii nu notifica suplimentele, deci nici nu ia in seama reclamatiile", decla un reprezentant al producatorului acestor pastile de slabit ACAI.


Produsul care a innebunit lumea, pastilele de slabit ACAI ramane o incertitudine in privinta efectelor in privinta slabirii, sau efectelor secundare daunatoare sanatatii.

Pana la urma, alegerea ramane la latitudinea fiecaruia dintre noi, avand in vedere ca cei ce ne indica argumentele pro sau contra acestor pastile de slabit ACAI, se bat de fapt, in reclame, reclame platite de concurentii de pe piata romaneasca, producatorii pastilelor de slabit.

Spor la dieta!
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

SCAPA DE BALONARE CU PIERSICI SI PRUNE