DIETA PENTRU UN ABDOMEN PLAT

CUM FAC SA SCAP DE BURTA?


Desi nu este o prioritate a celor care cauta diverse diete, obtinerea unui abdomen plat si renuntarea la burtica este o problema de inters.

In general dietele nu au in grija o astfel de problema, lasand eliminarea burtii si a efectelor negative datorate dietei (piele flasca de sub brate, de ex.) pentru a fi rezolvate prin alte moduri.

Acum, trebuie sa stiti ca nici dietele nu sunt atat de "ipocrite"; este vorba doar de capacitatea de rezolvare posibila datorata efectului unei diete. In cazul acestor efecte negative, dieta nu are prea mari puteri. Totusi, avem certitutdinea ca dietele pot conlucra bine la diminuarea unor astfel de efecte, cum ar fi de exemplu, scaparea de burtica.

Cum scap de burtica?

Restrictii din plin si sport. Acesta este raspunsul.

Restrictiile care trebuie sa fie de natura alimentara, pentru a obtine niste rezultate, dieta ar trebui sa constea in:

- renuntat la bere;
- renuntat la painea alba, orez, morcov fiert, cartofi de orice fel (in afara de cartofii dulci, dar si aceia cu masura);
- renuntat la prajeli de orice fel, fie in ulei, fie in untura, unt, margarina, etc.

Dupa aceasta sesiune de restrictii dietetice, treceti la faza de volum a dietei propriu-zise: indesiti mesele, mancati de 5 ori pe zi, scazand volumul de mancare ingurgitat la o masa.

Pe tot timpul dietei beti lichide, insa, tot asa, in portii reduse si dese. Nu beti 2 litri de lichid in doua ore.

Partea de exercitii fizice din timpul dietei:

- aplecari cu palmele lipite de pamant, picioarele usor departate si ridicari cu mainile sus, vertical la corp, repetati de 100 de ori, de doua ori pe zi, daca aveti timp, daca nu, macar o runda de 100.

- abdomene, daca va ajuta cineva sa va tina genunchii pentru a va activa abdomenul;

- aplecari alterale, stanga dreapta, consecutiv.

Un alt aspect important al dietei este faptul ca, pe masura ce veti da jos din buritca, pielea o sa atarne intr-un mod dizgratios, deci, trebuie hidratare zilnica (de doua ori pe zi este iedeal), cu creme, de preferat dupa ce facem baie/dus. De asemenea, este foarte bine daca masam burtica cu jetul de apa de la dus, pret de cateva minute. Dupa baie, un masaj cu o crema hidratanta este foarte potrivit.

Cam asta ar fi modalitatea de a da jos burtica. Poate am uitat ceva, insa, sper ca am prins esentialul in cuvintele de mai sus.

Dieta pentru un abdomen plat - structura

Suna prea frumos ca sa fie adevarat, nu-i asa? Cu toate acestea, dieta pentru un abdomen plat promite rezultate vizibile in numai 30 de zile, in cazul in care se respecta planul indeaproape.

M-am gandit ca ar fi interesant sa aflam mai multe despre aceasta dieta, mai ales pentru ca am trecut peste niste sarbatorile, iar o rochie eleganta arata mult mai bine pe un abdomen plat, nu crezi? In plus, avand in vedere ca mai avem putin timp pana la vacanta de vara este timp suficient chiar si pentru a pune in aplicare aceast plan de dieta.

In ce consta dieta pentru un abdomen plat?

Din punct de vedere alimentar, aceasta dieta abordeaza stilul mediteranean, cu mentiunea ca numarul maxim de calorii permis pe zi este de 1600. Se pot consuma, asadar, urmatoarele - fructe si legume, cereale integrale, nuci, seminte, masline, proteine usoare precum pestele ori carnea de pui, iar o data pe luna, carne rosie.
 
Mesele trebuie sa fie regulate, iar cel mai indicat ar fi sa se respecte cele trei mese principale, plus doua-trei gustari. Niciodata nu manca cu trei ore inainte sa te pui in pat!

Conform acestei diete, secretul sta in grasimile mononesaturate, consumate la fiecare masa. Explicatia este ca aceste grasimi micsoreaza colesterolul total si colesterolul LDL (colesterolul "rau") si maresc colesterolul HDL (colesterolul "bun"). S-a demonstrat chiar ca grasimile mononesaturate ajuta la slabit, dar si la reducerea cantitatii de grasime din corp. Mai mult de atat, consumate in mod regulat, acestea pot fi responsabile si pentru o usoara stare de satietate, astfel incat tin foamea la distanta.

Grasimile mononesaturate se gasesc in seminte, alune, nuci, migdale, fistic, avocado, masline, unt de arahide, ulei de masline, soia, ori ciocolata amaruie.

In afara alimentelor enuntate in structura dietei, apa joaca si ea un rol foarte important in aceasta dieta. Pentru a evita constipatia, balonarile, ori starile de disconfort, este recomandata consumarea a 2 litri de apa pe zi.

Exercitiile fizice sunt optionale in cadrul acestei diete, dar incurajate. Daca te hotarasti sa incerci dieta pentru un abdomen plat chiar de acum, pentru a vedea rezultatele pana la vacanta de vara, iti recomand sa o combini si cu exercitii pentru zona abdominala, de felul celor amintite mai sus. In felul acesta rezultatele dietei vor putea fi si mai vizibile.

Spor la dieta!
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

DIETA KEMPNER