DIETA MANHATTAN

CUM SCAPI DE KILOGRAME CU DIETA MANHATTAN?


Despre Dieta Manhattan se stiu multe, insa, la noi, nu s-a "impus" ca o dieta celebra, poate si din cauza mentalitatii, dar si datorita gradului redus de cunoastere.

Totusi, pentru cine doreste sa afle mai multe despre aceasta dieta, exista pe piata o carte,  The Manhattan Diet, cartea despre dieta Manhattan este disponibila momentan doar in limba engleza si se poate cumpara de pe Amazon. Pretul cartii este in jur de 16.30 $.

Insula Manhattan din New York este binecunoscuta pentru restaurantele excelente, cofetariile cu miresme innebunitoare si populatia de tinere cu siluete de modele.

Scriitoarea Eileen Daspin, mandra new-yorkeza, dezvaluie la ce trucuri dietetic apeleaza ea si prietenele ei pentru a fi mereu intr-o forma de invidiat.

In noua ei carte, “The Manhatten Diet”, Eileen recunoaste ca “gust din toate dar nu mananc aproape nimic”.

Autoarea a declarat intr-un interviu ca Dieta Manhattan nu se recomanda ca promovand un anumit mod de a manca, ci dieta in sine se doreste a fi un stil de viata care sa asigure celor care o practica o slabire rapida si frumoasa. 

Denumita dieta Manhattan, a fost creata de scriitoarea Eileen Daspin, care recomanda celor care vor sa scape de kilogramele în plus sa nu îsi interzica nicio pofta alimentara, doar sa guste din preparate, nu sa le manânce.

"Atunci când ne hotarâm sa urmam un regim de slabire trebuie înainte de orice sa ne convingem din punct de vedere mental de ceea ce urmeaza sa facem. Nu este suficient sa avem vointa, deoarece psihicul preia de cele mai multe ori controlul", spune Eileen Daspin, citata de Daily Mail.

Scriitoarea sustine ca înainte de a ne apuca de slabit trebuie sa ne stabilim un program strict, la fel ca cel al unui sportiv, care se pregateste de maraton. "Avem nevoie de antrenament fizic si mental, pentru ca urmarea unei cure de slabire este un proces care ne poate epuiza. Planul de slabit trebuie stabilit cu cel putin trei saptamâni înainte, deoarece psihicul se va obisnui cu faptul ca urmeaza sa renuntam la anumite alimente din cauza carora nu putem scapa de kilogramele în plus", a mai spus Daspin.

Studiile de specialitate arata ca organismul are nevoie de 21 de zile pentru a se dezobisnui de anumite obiceiuri, printre care se numara si tendinta de a mânca alimente de tip fast food.

"Va propun sa nu renuntati la tot ceea ce este interzis deodata, deoarece riscul unui esec este destul de ridicat. Pentru început renuntati la un aliment. Dupa zece zile nu veti mai simti nevoia sa includeti acel produs în dieta zilnica. Apoi alegeti alt aliment, iar în cele din urma veti reusi sa eliminati tot ceea ce nu este sanatos. S-ar putea ca la un moment dat sa aveti din nou alimentul la care ati renuntat, dar atunci îl veti mânca pur si simplu, fara a va mai simti dependenti de el", precizeaza scriitoarea.

Un alt sfat dat de Eileen Daspin: înainte de a urma o cura de slabire trebuie sa renuntati sa va stabiliti standarde greu de atins. Procesul de slabire trebuie sa fie unul lent. Adoptarea unei cure restrictive va avea rezultate doar pe un termen scurt . "Trebuie sa ne focusam asupra noii listei de alimente care vor face parte din regimul nostru, în loc sa ne gândim la câte kilograme trebuie sa slabim si în cât timp", indica autoarea dietei Manhattan.

Eileen Daspin mai spune ca atunci când ni se face pofta de un aliment nesanatos si care ne va distruge întreaga dieta putem sa gustam din el, deoarece daca adoptam o atitudine negativa vom sfârsi prin a renunta la regimul sanatos si ne vom întoarce la obiceiurile nesanatoase.

Alimentele care provoaca dependenta, precum ciocolata, dulciurile, untul de arahide, dar si fast food-ul etc, nu se tin niciodata în casa, deoarece ne ispitesc sa le mâncam în exces.

Scriitoarea îi mai sfatuieste pe cei care sunt la regim sa îsi pacaleasca poftele turnând lapte peste ceaiul verde. "Vei obtine o bautura cu gust de înghetata topita de ceai verde", recomanda Eileen Daspin.

Eileen Daspin mai spune ca gatirea preparatelor reprezinta un aspect care va cântari în lupta cu kilogramele în plus. Preparându-ne singuri hrana controlam mai bine kilocaloriile din farfurie, conchide aceasta.

Un alt sfat dat de Eileen Daspin: înainte de a urma o cura de slabire trebuie sa renuntati sa va stabiliti standarde greu de atins. Procesul de slabire trebuie sa fie unul lent. Adoptarea unei cure restrictive va avea rezultate doar pe un termen scurt . “Trebuie sa ne focusam asupra noii listei de alimente care vor face parte din regimul nostru, în loc sa ne gândim la câte kilograme trebuie sa slabim si în cât timp”, indica autoarea dietei Manhattan.
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

DIETA KEMPNER