CURA DE SLABIRE PE BAZA DE IAURT

CUM POTI SLABI RAPID CU IAURT?


Cura de slabire pe baza de iaurt nu trebuie sa dureze mai mult de 10 zile.  Este o cura de slabire ideala pentru cei carora le place iaurtul.

Urmand dieta cu iaurt puteti scapa de 10-12 kilograme in doar 10 zile. Pe durata acestei diete este necesar sa consumati 500 grame de iaurt natural pe zi. In cazul in care greutatea medie a produsului este de 125 grame, trebuie sa consumati un iaurt la micul dejun, altul la cina si alte doua iaurturi la gustarile dintre mese. Norma recomandata este aceeasi si pentru iaurtul de baut. Inainte de fiecare aliment consumat, beti o cana de ceai cald. Pe durata acestei diete este necesar ca cina sa fie consumata cu cel putin 4 ore inainte de a dormi.

LUNI:
"    la trezire: se bea un pahar cu apa rece
"    mic dejun: o ceasca de ceai, 300 g de iaurt dietetic
"    pranz: o farfurie de supa de legume, 300 g de iaurt dietetic
"    la ora 17.00: o ceasca de ceai fara zahar, 300 g de iaurt dietetic, fructe la discretie (mere, pere, kiwi)
"    inainte de culcare: se bea o cana de ceai de musetel
  
MARTI, MIERCURI, JOI SI VINERI:
"    la trezire: se bea un pahar cu apa rece
"    mic dejun: o ceasca de ceai fara zahar, 300 g de iaurt dietetic, 3 biscuiti din faina integrala
"    pranz: o farfurie de supa de legume, 300 g de iaur dietetic, fruce (mere, pere, pepene, cirice)
"    la ora 17.00: peste la gratar sau fiert la aburi, o chifla graham, suc de portocala, grefruit
"    inainte de culcare: se bea o ceasca de ceai de musetel

Pentru ca dieta sa functioneze:
"    nu urma regimul mai multe de 5 zile
"    pe langa lichidele prevazute mai bea un litru de apa
"    daca simti ca iti este foame mananca un fruct sau un morcov

Lupta cu kilogramele a determinat specialistii in nutritie sa caute noi solutii,  sa cerceteze  metode  revolutionare, sa se aventureze in experimente savante, ignorand de multe ori produsele traditionale, naturale si sanatoase pe care natura ni le ofera cu atata generozitate. Iaurtul este un astfel de produs considerat mult timp doar un aliment, gustos ce-i drept, dar care poate fi un aliat pretios in retetele de slabit. In ultimii ani dietele pe baza de iaurt au castigat mult teren, fiind eficiente, usor de indeplinit si ieftine.

Ce trebuie sa stiti despre dietele cu iaurt

Pentru ca o cura de slabire cu iaurt sa-si faca efectul dorit si sa fie si sanatoasa, trebuie sa stii ca nu toate iaurturile sunt la fel, unele contin prea multe grasimi, altele prea mult zahar, coloranti si conservanti. In functie de cantitatea de grasimi acestea pot avea un continut mare de grasimi, peste 4%, cu continut scazut- low fat, intre 1,5 si 4%, si fara grasimi- light yogurt sau iaurt dietetic, adica 0%. Trebuie sa citesti atent eticheta pentru ca unele iaurturi, desi sunt dietetice, contin cantitati mari de indulcitori artificiali care trebuiesc evitate.

Cate iaurturi trebuie sa mananci pe zi?

Metodele de slabit pe baza de iaurt cunosc mai multe variante, dar cea mai raspandita presupune consumarea unui iaurt dietetic la fiecare masa timp de cinci zile, in urma carora vei pierde aproximativ 2kg. In tot acest timp trebuie sa bei un pahar de apa rece in fiecare dimineata, sa renunti la dulciuri, alcool si bauturi carbogazoase, si sa respecti un program de exercitii fizice de la care nu ai voie sa trisezi. Micul dejun este alcatuit dintr-un iaurt dietetic de 300g, o felie de paine prajita si un pahar de suc natural. Pranzul poate avea mai multe variante, supe, piept de pui la gratar,  insotite de un  iaurt, iar cina este alcatuita doar dintr-un iaurt dietetic. Ca gustare este indicat sa mananci un mar, o para sau o portocala.

Pentru a obtine rezultatele scontate cura de slabire cu iaurt trebuie asociata cu un regim alimentar adecvat si exercitii fizice, minim 15 min/zi.

Spor la dieta!
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

SCAPA DE BALONARE CU PIERSICI SI PRUNE