O DIETA REUSITA

DIETA CATALIN CRISAN


De pincipiu, dietele ce apar din neant nu par serioase, totusi, acele diete ce-si arata si rezultatele pot fi luate in seama si, de ce nu, demne de urmat.

Una din aceste diete cunoscute, "o dieta de vedeta" este dieta Catalin Crisan.
Avand in vedere ca in urma regimului pe care l-a tinut in timpul acestei diete i-a permis o slabire impresionanta, de aproape 30 de kilograme in 10 saptamani este demna de citit si de analizat si, ma rog, de tinut seama de ea.

Timpul de slabire nu este foarte lung, insa, a fost indeajuns se pare cu aceasta dieta pentru a favoriza topirea grasimilor din organism.

Aceasta dieta se intinde pe aproximativ 60 de zile, Folosind aceasta dieta, Catalin Crisan a slabit in 10 saptamani 32 de kilograme, in timpul dietei mancand de 5 ori pe zi.

Primele rezultate ale dietei au fost obtinute dupa 10 zile de la inceperea propriu-zisa al dietei.

Dieta Catalin Crisan este impartita zilnic in 5 mese, la o distanta de 3 ore, una de alta. Astfel nu veti simti foame niciodata, iar dupa terminarea dietei, este indicat sa mentineti 3 mese zilnice la ore fixe si sa consumati cat mai multe legume si fructe pentru a tine grasimile departe de dumneavoastra.

Inainte de inceperea dietei Catalin Crisan este de recomandat sa faceti o serie de analize medicale pentru a vedea starea de sanatate si sa urmati dieta sub supravegherea unui nutritionist. Cele 5 mese pe zi sunt obligatorii cand urmati aceasta dieta si nu aveti voie sa consumati dulciuri, alcool sub nici o forma, prajeli.

De asemenea, dieta Catalin Crisan presupune un consum zilnic de cca. 3 litri de lichid pe zi, insa nu in timpul meselor, deoarece va veti mari capacitatea stomacului.

In timpul dietei se consuma apa plata cu lamaie, ceai din plante si o cafeluta pe zi dimineata.


De asemenea, va asteptam si cu alte "diete de vedete" si cure de slabire functionale.

Cu Dieta Catalin Crisan aveti sansa de a slabi in jur de 30 de kilograme in 10 saptamani, respectand etapele dietei. Dar, retineti, orice dieta sau cura de slabire ar trebui sa fie practicata intr-un regim de supraveghere medical.

Spor la dieta!

vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

SCAPA DE BALONARE CU PIERSICI SI PRUNE